Σούπερ Καπ στο Βέλγιο, πρεμιέρα σε πολλά πρωταθλήματα

Share
  • Πλήθος στοιχηματικών επιλογών στα καταστήματα ΟΠΑΠ και δύο προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Το ένα μετά το άλλο αρχίζουν τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Η αυλαία ανοίγει σε Ελβετία, Δανία, Πολωνία, Κροατία, Ρουμανία, Σλοβενία και Β’ Γερμανίας.

Στο Βέλγιο η σεζόν ξεκινάει με το Σούπερ Καπ, την αναμέτρηση της Πρωταθλήτριας Κλαμπ Μπριζ κόντρα στην Κυπελλούχο Γάνδη, η οποία διεξάγεται την Κυριακή, στις 19:00, στο Μπριζ.

Σούπερ Καπ με ελληνικό ενδιαφέρον γίνεται και στο Ισραήλ. Η Πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα, αντίπαλος του Ολυμπιακού στη δεύτερη προκριματική φάση του Champions League, αντιμετωπίζει αύριο, στις 20:30, την Κυπελλούχο Χάποελ Μπιρ Σιβά.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων, καθώς και για τα Σούπερ Καπ Βελγίου και Ισραήλ.

Το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, η διαφορά νίκης

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το ακριβές σκορ 1ου/2ουημιχρόνου, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτέλεσμα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης.

Σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Για επιλεγμένους αγώνες των πρωταθλημάτων Νορβηγίας και Σουηδίας προσφέρεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ και η προωθητική ενέργεια «Σκορ 3», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

  • Το Σάββατο στο «Σκορ 3» συμμετέχουν οι αγώνες Νόρκεπινγκ-Μάλμε, Τζουγκάρντεν-Βαρνάμο και Χαμ Καμ-Μπόντο Γκλιμτ.
  • Την Κυριακή στο «Σκορ 3» παίζονται τα παιχνίδια Γκέτεμποργκ-Μιάλμπι, Οντ-Λίλεστρομ και Αάλεσουντ-Ρόζενμποργκ.