Αθλητισμός

Σούπερ Λίγκ: Αποδράσεις ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, «πεντάρα» ο Ολυμπιακός, νίκη για Αστέρα Τρίπολης με γκολάρα Ντε Μπλάσις

mitrogloy.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο ΟΦΗ έκανε το… λάθος να προηγηθεί στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός τον τιμώρησε κερδίζοντας τελικά με 5-1, με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να αποθεώνουν τον Λουτσιάνο Γκαλέτι (Ολυμπιακός-ΟΦΗ 5-1).

Με χαρακτηριστικά άνεση πέρασε και ο ΠΑΟΚ από τη Κομοτηνή, επικρατώντας 3-0 του Πανθρακικού. Τον αγώνα επισκίασε σοβαρός τραυματισμός οπαδού του δικεφάλου, που έπεσε στο κενό (Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-3).

Παράλληλα στην 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα ο Πανιώνιος κατέφερε με ανατροπή να κερδίσει τελικά τον Απόλλωνα (Πανιώνιος-Απόλλων 2-1), ενώ συναρπαστικό ματς έγινε στη Βέροια, όπου τελικά γηπεδούχοι και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι (Βέροια-ΠΑΣ 2-2).

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία ο Πλατανιάς επικράτησε του Άρη (Άρης – Πλατανιάς 1-2).

Τα ματς του Σαββάτου

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα λύτρωσε και πάλι τον Παναθηναϊκό και σκοράροντας στο 83′ τον οδήγησε στην πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (Εργοτέλης – Παναθηναϊκός 0-2) με τον Κουτρουμπή να βάζει… το κερασάκι στην τούρτα στο 93′.

Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ άνοιξε με τον Ατρόμητο να παίρνει το «διπλό» στην Ξάνθη (Ξάνθη – Ατρόμητος 0-2), ενώ ο Αστέρας επιβλήθηκε του Λεβαδειακου στην Τρίπολη (Αστέρας – Λεβαδειακός 2-0) με τον Ντε Μπλάσις να πετυχαίνει ένα τρομερό γκολ.

Όλη η επικαιρότητα