ΕΠΣ Ηλείας

Σπ. Αντωνόπουλος (Προπονητής Αστέρα Αμαλιάδας): « Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά θα τα καταφέρουμε»!

Την Κυριακή με Πανηλειακό στην Αμαλιάδα!
Ακούστε το άρθρο

Δεν θα γίνει τελικά σήμερα το φιλικό προετοιμασίας του Αστέρα Αμαλιάδας με την Νίκη Τραγανού.

Αιτία βέβαια οι πολλοί τραυματισμοί που ταλανίζουν την ομάδα από τα φιλικά ματς, η οποία βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, γεγονός που προβληματίζει τους φίλους της ομάδας, με τον τεχνικό των «βυσσινί», Σπύρο Αντωνόπουλο, να παραδέχεται ότι ο Αστέρας είναι ακόμα πολύ μακριά από αυτό που θέλει να παρουσιάσει, και ένας από τους λόγους είναι και οι πολλοί τραυματισμοί.

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε ήδη στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας και αυτό που μας δίνει ικανοποίηση είναι η προσπάθεια και η συνέπεια των παιδιών στο προπονητικό πρόγραμμα. Πέραν αυτού όμως αγωνιστικά είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Έχουμε αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι μας και προσωπικά δεν μου αρέσει η αντίδρασή μας σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, αλλά έχουμε την υπομονή και την πίστη στα παιδιά ότι συν τω χρόνο θα βελτιωθούμε.

Αντιμετωπίζουμε αρκετά θέματα τραυματισμών προϊόν της μεγάλης αποχής των παιδιών από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της καραντίνας, και αυτό μας δυσκολεύει τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά καθώς οι επιλογές λιγοστεύουν με αποτέλεσμα τον υπερβολικό χρόνο συμμετοχής κάποιων παιδιών αλλά και την αδυναμία να δημιουργήσουμε μια ομοιογένεια σαν ομάδα.

Προσπαθούμε να δούμε όλα τα παιδιά και δίνουμε έμφαση στην εξέλιξη των παιδιών που προέρχονται από την Ακαδημία του Συλλόγου για αυτό και ο χρόνος συμμετοχής τους στα φιλικά είναι υψηλός. Βασικός μας στόχος από την πρώτη μέρα είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο με παίκτες μέσα από την πόλη ενώ παράλληλα να ανέβουν κάποια παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία και να εξελιχθούν. Χρειάζεται να γίνουμε δομημένη ομάδα τόσο στη καθημερινή της λειτουργία όσο και στην αγωνιστική της ικανότητα αλλά και στα δύο έχουμε δρόμο να διανύσουμε. Βελτιώνοντας αυτά θα μπορούμε να μιλάμε για πρωταγωνιστικούς στόχους».

Την Κυριακή με Πανηλειακό στην Αμαλιάδα

Την ερχόμενη Κυριακή θα παίξουν στην Αμαλιάδα, Αστέρας – Πανηλειακός, και η άτυπη ρεβάνς θα γίνει τη μεθεπόμενη Κυριακή στον Πύργο. Τα δυο φιλικά αυτά, θα είναι και τα τελευταία για τον Αστέρα, αλλά και για τον Πανηλειακό.

Όλη η επικαιρότητα