Ελλάδα

Σπείρα αλλοδαπών έκλεβε ακριβά ρολόγια στη Μύκονο

Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη αλλοδαπός που αποσπούσε ακριβά ρολόγια  από τουρίστες στη Μύκονο – Αναζητούνται οι άλλοι δυο συνεργοί του

Και αυτό το καλοκαίρι, οι χλιδάτοι τουρίστες στην κοσμοπολίτικη Μύκονο βρίσκονται στο έλεος οργανωμένων συμμοριών που αρπάζουν τα πανάκριβα ρολόγια τους με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Μια από αυτές, που διέπραξε τέσσερις κλοπές, εξαρθρώθηκε και ένα μέλος της συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 32χρονο αλλοδαπό ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά και προσπάθησε να διαφύγει τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν τον εντόπισαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που διερευνούσαν καταγγελίες για τις αλλεπάλληλες κλοπές που είχαν γίνει τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Ωστόσο, ακινητοποιήθηκε και στην κατοχή του βρέθηκε μια πλάστη άδεια ικανότητας οδήγησης των αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από την προανάκριση η οποία συνεχίζεται, προέκυψε ότι ο 32χρονος μαζί με άλλους δυο συνεργούς του, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, είχαν αρπάξει πολυτελή ρολόγια επώνυμων εταιρειών από τα χέρια τεσσάρων θυμάτων τους. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε σήμερα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία και αντίσταση, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται οι συνεργοί του που αναζητούνται.

Όλη η επικαιρότητα