Αθλητισμός Ηλεία

Σπουδαία κίνηση από την Θύρα 7 Πύργου: Δώρισαν 500 μάσκες στο Νοσοκομείο της πόλης

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στον Πύργο σε συνεργασία με την ΠΑΕ προχώρησαν το περασμένο Σάββατο σε μία πολύ όμορφη κίνηση.

Στις δύσκολες στιγμές που ζούμε με την έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα μας, δια χειρός των ιδρυτικών της μελών, πρόσφεραν 500 μάσκες στο Νοσοκομείο του  Πύργου βοηθώντας και αυτή με τον δικό τους τρόπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η αξιέπαινη κίνηση της Θύρας 7 Πύργου εντάσσεται στη συλλογική πρωτοβουλία που έλαβαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων και αφορά ολόκληρη την Ελλάδα, δωρίζοντας συνολικά 10.000 μάσκες στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Όπως ενημέρωσαν μέσω των social media οι φίλοι του Ολυμπιακού η διανομή των μασκών έχει ολοκληρωθεί ενώ σε ανάρτηση τους στο προφίλ του συλλόγου στο facebook, εκτός από τα σημεία στα οποία μοιράστηκαν οι μάσκες, υπάρχει και η ακόλουθη δήλωση:

«Ολοκληρώθηκε η διανομή μασκών από τη ΘΥΡΑ 7 σε όλη την Ελλάδα. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα παιδιά της 7, που η κεντρική ιδέα της ΘΥΡΑΣ 7, έγινε ΠΡΑΞΗ, σε 3 μέρες! Συγχαρητήρια σε όλους όσοι κατάφεραν σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όπως αυτή, να προσφέρουν βοήθεια σε εκείνους που το είχαν ανάγκη!»

Όλη η επικαιρότητα