Αθλητισμός

Σπουδαία προσθήκη ο Κανονίδης

koroibos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Την απόκτηση του Ανδρέα Κανονίδη (F, γενν. το 1991, ύψος 2.01μ.) ανακοίνωσε επίσημα χθες ο Κόροιβος Αμαλιάδας, που συνεχίζει την ενίσχυση του εν όψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στη Basket League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση  για την σπουδαία προσθήκη του ικανού και έμπειρου Α.Κανονίδη αναφέρει: «Ο Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Ανδρέα Κανονίδη, ο οποίος αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ έχει διατελέσει μέλος των «μικρών» μας εθνικών ομάδων και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντικές παραστάσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του με την φανέλα του Πανιωνίου, όπου πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Α1 Εθνική Κατηγορία και το 2010 μετακόμισε στον Ηλυσιακό.

Ακολούθησε μια εξαιρετική χρονιά στο Μαρούσι (2011-2012), με επόμενο σταθμό το Περιστέρι, όπου ήταν ένας από τους καλύτερους νέους τους πρωταθλήματος και δεύτερος σκόρερ των «πριγκίπων της δυτικής όχθης». Πέρυσι, αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι κάτοικος Αμαλιάδας.» .

Χθες στην προπόνηση πήραν μέρος και οι Μιχάλης Γιαννακίδης,  Γιώργος Γαλιώτος, Τζος Ματζέτ, Σάσα Βασίλιεβιτς, ενώ παρών ήταν και  ο Αντρέας Κανονίδης. Τέλος να σας αναφέρουμε ότι παίκτης του Κοροίβου πρέπει να θεωρείται και ο Αμερικανός Ρομπ Λόουερι της Τραπάνι(Α2 Ιταλίας) , 27 ετών, με ύψος 1. 89 , σούτινγκ γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα, ο οποίος έχει αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από την ομάδα της Αμαλιάδας. 

Του Γιάννη Μουρούτη 

Όλη η επικαιρότητα