Ποδόσφαιρο

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Δεν υπάρχουν, στην περιοχή, παίκτες να αποκτήσουμε»

"Βασικός μας στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας για την κατηγορία με δυναμική και όχι ο πρωταθλητισμός"
Ακούστε το άρθρο

Την αποτίμηση της έως τώρα πορείας του Ξενοφώντα στην προετοιμασία έκανε ο Σπύρος Αντωνόπουλος, ο οποίος αφού επανέλαβε ότι στόχος της ομάδας δεν είναι το πρωτάθλημα, τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά οι παίκτες που αναζητά, δεν υπάρχουν στην περιοχή:

«Είμαστε μια νέα ομάδα που καθημερινά κάνει την προσπάθειά της μέσα από την προπόνηση με στόχο την αγωνιστική βελτίωση. Έχουμε την τύχη οι άνθρωποι της ομάδας να βοηθούν στις συνθήκες της δουλειάς μας και αυτό μας κάνει όλους να έχουμε διάθεση και σοβαρότητα. Είναι σημαντικό ότι η διοίκηση και ο πρόεδρος κατάφεραν να δομήσουν πολύ γρήγορα μια ομάδα με καλή λειτουργία παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η κοινωνία και το ποδόσφαιρό μας . Έχουμε μια νεανική ομάδα αν σκεφτεί κανείς ότι σε ένα ρόστερ 20 παιχτών οι μισοί σχεδόν είναι παιδιά από 2006 έως και 2009 και μάλιστα με συμμέτοχή στο αρχικό μας σχήμα.

Βασικός μας στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας για την κατηγορία με δυναμική και όχι ο πρωταθλητισμός. Χρειαζόμαστε προσθήκες για να μεγαλώσουμε τις επιλογές μας αλλά πολύ δύσκολα θα γίνουν αφού πλέον δεν υπάρχουν παίχτες στην περιοχή. Η πιθανότητα να γίνει κάποια προσθήκη με παίχτη εκτός νομού είναι μικρή».

Όλη η επικαιρότητα