Ψυχαγωγία

Σπύρος Γουρδούπης: O πιο hot παίκτης του «Survivor 3» είναι ράπερ με διδακτορικό στη Δομική Βιολογία

Ακούστε το άρθρο

Celebrities ακούγαμε, αλλά celebrities δεν είδαμε στη λίστα με τους παίκτες του τρίτου κύκλου του «Survivor» που ανακοίνωσε χθες ο ΣΚΑΪ. Όμως και φέτος τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και θα πέσουν στους στίβους μάχης έχουν στενή σχέση με τη γυμναστική, είτε ως personal trainers είτε ως αθλητές, με εξαίρεση μια διαιτητή και έναν επιστήμονα, ο οποίος είναι και… ράπερ!

Ο λόγος για τον Σπύρο Γουρδούπη ή Dr. Pips, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα. Ο γοητευτικός αυτός άντρας, είναι μόλις 28 ετών, κατάγεται από την Πάτρα και δηλώνει ράπερ, ενώ έχει διδακτορικό στη Δομική Βιολογία. Από τη στιγμή που  ανακοινώθηκαν επίσημα τα ονόματα των παικτών, ο Σπύρος «τράβηξε» τα βλέμματα, καθώς επέλεξε να φωτογραφηθεί με ένα μαντήλι στο κεφάλι, το οποίο είναι και το σήμα κατατεθέν του.

Κάνοντας μια αναζήτηση στο YouTube, βρήκαμε ένα βίντεο με το πρώτο του τραγούδι, το οποίο έχει τον τίτλο «Money«. Τους στίχους του τους έχει γράψει ο ίδιος, ενώ το βίντεο κλιπ στο οποίο πρωταγωνιστεί είναι σαν μία ταινία μικρού μήκους.

Εμείς, μάλιστα, βρήκαμε και τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου κάνοντας ένα scroll down συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε τις έξι φωτογραφίες του που πρέπει να δει. Ο Dr. Pips είναι πιο hot από όσο νομίζεις και σίγουρα θα κάψει καρδιές μόλις ξεκινήσει να προβάλλεται το reality επιβίωσης.

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα