Lifestyle Smile

Σπύρος Μαρτίκας: «Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρήστο Δάντη για τη λέξη “βιτρίνα”»

«Η Σταυρούλα αναφέρθηκε στην Ασημίνα και στον Χρήστο Δάντη πιο άκομψα. Ήταν πιο επιθετική γιατί το θεώρησε προσωπική της υπόθεση», είπε ο πρώην παίκτης του Survivor σε πρόσφατη συνέντευξή του
Ακούστε το άρθρο

Για την εμπειρία του από το Survivor, αλλά και την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τον Χρήστο Δάντη μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο φαρμακοποιός, ο οποίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό HELLO!, όπου σχετικά με τον Χρήστο Δάντη σχολίασε:

«Ήρθα στην Ελλάδα και έμαθα ότι ο Χρήστος Δάντης θα κινηθεί νομικά εναντίον μου για μια έκφραση που ειπώθηκε στην καλύβα, σε συζήτησή μου με τη Σταυρούλα. Δεν ξέρω πόσο κακό ακούστηκε που είπα ότι ο Χρήστος Δάντης είναι η βιτρίνα της Ασημίνας. Η ίδια μάς είχε μιλήσει χίλιες φορές για εκείνον. Δεν είναι κακό που ένας επιτυχημένος άνθρωπος τη στήριζε. Δεν παύει όμως να είναι η βιτρίνα της Ασημίνας στην Ελλάδα, ο άνθρωπος που τη στηρίζει εδώ».

Στην πορεία, ο Σπύρος Μαρτίκας κλήθηκε να σχολιάσει τη λέξη «βιτρίνα» και το γεγονός ότι ίσως ήταν άκομψος χαρακτηρισμός.

«Από πότε είναι άκομψη ή κατακριτέα η λέξη “βιτρίνα”; Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει όπως θέλει το καθετί. Καλημέρα λες και μπορεί να είναι παρεξηγήσιμο επειδή δεν την είπες με τον τρόπο που ο άλλος θα ήθελε να την ακούσει. Η πρόθεση δεν ήταν κακή και δεν έχω καταλάβει πώς εξέλαβε τα λόγια μου ο Χρήστος Δάντης ή η οικογένεια της Ασημίνας. Η Σταυρούλα, για παράδειγμα, αναφέρθηκε στην Ασημίνα και στον Χρήστο Δάντη πιο άκομψα. Ήταν πιο επιθετική γιατί το θεώρησε προσωπική της υπόθεση, ότι δηλαδή παλεύει μόνη της, χωρίς κάποιον γνωστό ή ευκατάστατο να τη στηρίζει», απάντησε.

Τέλος, σχετικά με το εάν θα ζητούσε συγγνώμη από τον σύντροφο της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον χαρακτηρισμό αυτό, ο φαρμακοποιός είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσω συγγνώμη για τη λέξη «”βιτρίνα”. Δεν είχα κακή πρόθεση και δεν τον έθιξα».

Υπενθυμίζεται, ότι ο παίκτης, είχε αποκαλέσει τον τραγουδιστή «βιτρίνα» της Ασημίνας Χατζηανδρέου, σε μία κουβέντα που είχε αναφορικά με την παραμονή της παίκτριας στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο

Όλη η επικαιρότητα