Lifestyle

Σπύρος Μπιμπίλας: Τι δήλωσε για το ζήτημα διαγραφής Χαϊκάλη-Φιλιππίδη-Κιμούλη από το ΣΕΗ

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μετά την μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», εξηγώντας τι εννοούσε.
Ακούστε το άρθρο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε τη θέση του για το ζήτημα της διαγραφής των ηθοποιών, Γιώργου Κιμούλη, Πέτρου Φιλιππίδη και Παύλου Χαϊκάλη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μετά την μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», εξηγώντας τι εννοούσε.

«Με βλέπετε με χαμόγελο αν και είμαι μέσα στον θυμό» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε: «Τα κανάλια βιάζονται περισσότερο από εμάς για να μάθουν κάτι που δεν πρέπει να μάθουν αφού δεν το ξέρουμε ούτε εμείς. Αν διαρρέουν πληροφορίες από αλλού ή από τους ίδιους που έχουν παραλάβει τις επιστολές του πειθαρχικού, εννοώ τους καταγγελόμενους ηθοποιούς, εμείς δεν μπορούμε να το ελέγξουμε αυτό».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε ακόμα: «Εμείς οι ίδιοι δεν δίνουμε πληροφορίες, ούτε θα δημοσιοποιήσουμε την εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Δεν χρειάζεται να με πιέζουν για να επιβεβαιώσω ή όχι τις πληροφορίες που πιθανόν να έχουν από κάπου αλλού. Εγω δεν μπορώ να επιβεβαιώσω οποιαδήποτε πληροφορία. Θα περιμένουμε τη γενική συνέλευση με υπομονή και ψυχραιμία και τότε θα μάθουν, τι έλεγε η εισήγηση και αν ψηφίστηκε από τους ηθοποιούς. Είμαι λίγο αυστηρός διότι έτσι λέει το καταστατικό».

Όσον αφορά στην ανάρτησή του και το ποσό των 200 που ανέφερε ότι θα ζητά από εκπομπές ο ίδιος εξήγησε ότι ζήτησε ουσιαστικά, να βάζουν οι εκπομπές που τον καλούν, ένα ποσό 200 ευρώ στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για τις ανάγκες των ανέργων ηθοποιών, λέγοντας το εξής: «Δεν είναι παράλογο αυτό που ζητάω και θα επιμένω κάθε φορά που βγαίνω και θα το ζητάω Μέχρι να γίνει».

Για το κατά πόσο είναι εύκολο να διαγράφεται ένας ηθοποιός από το ΣΕΗ, ο ίδιος απάντησε, ότι είναι μία πολύ δύσκολη διαδικασία, ενώ εξέφρασε το παράπονό του και για κάποια δημοσιέυματα. «Εγώ διαβάζω σε διάφορα site κάτι απίστευτους τίτλους “ Ο Μπιμπίλας διέγραψε..”. Τι είναι ο Μπιμπίλας για να διαγράψει; Τίποτα δεν είναι». Τέλος, τόνισε, ότι η διαγραφή κάποιου από το ΣΕΗ, είναι απόφαση όλων των ηθοποιών, οι οποίοι θα κρίνουν με την ψήφο τους.

Όλη η επικαιρότητα