Categories: Ηλεία

Στ. Καννής: «Fast Safe Εταιρεία στον Άγιο Γεώργιο Πύργου – Fast Track Αναθέσεις 61.205 ευρώ»

Share

Mια προσφιλής φράση του κ.Αντωνακόπουλου από την μέρα που εξελέγη δήμαρχος είναι «θα σας ταράξω στην νομιμότητα»…Και όντως από την αρχή της θητείας του μας έχει «ταράξει».

Τι σημαίνει, όμως, νομιμότητα κατά τον κ. δήμαρχο; Φυσικά να κάνει αυτό που θέλει, όπως το θέλει κι όποτε το θέλει. Συνεχώς βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να θέτουμε το ζήτημα επανειλημμένων απευθείας αναθέσεων, που γίνονται με φωτογραφικές μελέτες, χωρίς συγκεκριμένα κριτήρια, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς κανέναν έλεγχο.

Για παράδειγμα, μέσα σε έξι (6) ημέρες έχουν γίνει τρεις (3) απευθείας αναθέσεις σε ατομική επιχείρηση με έδρα τον Άγιο Γεώργιο Πύργου (τόπο καταγωγής του Δημάρχου) με την επωνυμία Mπουλούκου Σωτηρία-Fast Safe Solutions, συνολικού ύψους 61.205 ευρώ.

1η Ανάθεση στις 18/11/2022 για την «Αποψίλωση και ζιζανιοκτονία σε σχολικές μονάδες της Α’βθμιας αντί του ποσού των 19.145 ευρώ.

2η Ανάθεση στις 18/11/2022 για την «Αποψίλωση και ζιζανιοκτονία σε σχολικές μονάδες της Β’θμιας αντί του ποσού των 5.096 ευρώ.

3η Ανάθεση στις 23/11/2022 για την «Συντήρηση και βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων ΔΕ Ωλένης αντί του ποσού των 39.964 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΜΗ, η συγκεκριμένη ατομική επιχείρηση έχει έναρξη δραστηριότητας την 20η-9-2022.

Πράγματι, λοιπόν, η κ. Μπουλούκου επέλεξε τη σωστή επωνυμία για την επιχείρησή της, αφού με λειτουργία μόλις δύο μηνών, ανέλαβε απευθείας αναθέσεις από το Δήμο, 61.205 ευρώ.

Δηλαδή fast (γρήγορες) και safe (ασφαλείς) δουλειές!! Και με fast track διαδικασίες!!

Όλα αυτά βέβαια δεν θα ήταν αντικείμενο συζήτησης, εάν η κ. Μπουλούκου ήταν μια απλή επιχειρηματίας που κατέθεσε τις προσφορές της στον δήμο Πύργου για να πάρει κάποιες δουλειές. Η κ. Μπουλούκου Σωτηρία είχε προσληφθεί στον δήμο Πύργου ως συμβασιούχος ΥΕ Εργατών γενικών καθηκόντων πριν γίνει επιχειρηματίας…

Ρωτάμε λοιπόν, ποια είναι η κ. Μπουλούκου Σωτηρία, η οποία τυγχάνει τέτοιας ευνοϊκής μεταχείρισης από τον δήμο Πύργου τόσο ως συμβασιούχος, όσο κι ως επαγγελματίας με τρεις αναθέσεις 61.205 ευρώ μέσα σε ένα μόλις μήνα;

Υπάρχει κάποια σχέση με τον δήμαρχο Πύργου ; Αδελφική, συγγενική; Αναρωτιόμαστε….

*ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΥΡΓΟΥ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»