Ηλεία

Στ.Καννής: «Κάνατε το Δήμο Πύργου… μπάχαλο!»

Ακούστε το άρθρο

Σκληρή γλώσσα, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Πύργου ως… «Μπάχαλο» χρησιμοποίησε χθες ο δικηγόρος και υποψ. δήμαρχος Στάθης Καννής, παίρνοντας ως αφορμή τις καταγγελίες του Γεν. Γραμματέα του Δήμου Χάρη Αντύπα και τα όσα αναφέρει για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου.

Ο ίδιος, κάνει λόγο για… αυτόκλητους εισαγγελείς και για πρωτάκουστο φαινόμενο, να καταγγέλει ο Γραμματέας κάτι, την ευθύνη του οποίου έχει ο Δήμαρχος!

Για… «απαθή και αδύναμο Δήμαρχο» που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση μιλά ο επικεφαλής της παράταξης «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» Αντώνης Καράμπελας και τον καλεί να συγκαλέσει άμεση ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα.

Ακόμη χειρότερα, ο Γιάννης Αργυρόπουλος επικεφαλής του Συνδέσμου «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», διαπιστώνει «κλίμα διάλυσης», την αποκλειστική ευθύνη του οποίου όπως σημειώνει φέρει ο Γαβρίλης Λιατσής.

Το ότι ο Γραμματέας του Δήμου κατηγορεί την Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου που είναι επιλογή του Δημάρχου, όπως και ο ίδιος ο Γραμματέας που έχει ορισθεί από τον Δήμαρχο, ε τότε, μιλάμε για «θέατρο του Παραλόγου» συμπληρώνει ο κ. Αργυρόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα