Lifestyle

Στα 80 του παίζει μποξ, κάνει μπόντι μπίλντινγκ και αχαλίνωτο σεξ!

sta_80_toy_paizei_mpox_kanei_mponti_mpilntingk_kai_ahalinoto_sex.jpg
Ακούστε το άρθρο

O Abilio Diniz μπορεί να τρέξει προς τα πίσω, πάνω σε ένα διάδρομο, μέσα στο σκοτάδι. Πού είναι το περίεργο; Είναι 77 χρονών.

Λίγο πριν πατήσει τα 80, ο Βραζιλιάνος εκατομμυριούχος παίζει μποξ και σκουός, σηκώνει βάρη, ενώ μπορεί ακόμη και να…γίνει πατέρας. Εχει μία 7χρονη κόρη και έναν 3χρονο γιο με τη δεύτερη σύζυγό του, η οποία είναι μόλις 41 ετών. Νεότερη και από τα τέσσερα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο.

Ο Diniz έχει καταγράψει όλη του τη σοφία σε ένα βιβλίο με τον τίτλο «Έξυπνα μυστικά για μία πετυχημένη ζωή», το οποίο είναι μπεστ-σέλερ στη Βραζιλία, όπου ο Diniz έχει «χτίσει» μία περιουσία, ύψους 3,5 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index. Ξεκίνησε ανοίγοντας μία αλυσίδα σούπερ-μάρκετ κι έφθασε να γίνει ο μεγαλύτερος έμπορος λιανικής.

Ο Diniz ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους δισεκατομμυριούχους στο γεγονός ότι -όπως ο ίδιος υποστηρίζει- έχει τελειοποιήσει μία φόρμουλα χάρη στην οποία θα καταφέρει να ξεγελάσει το… θάνατο.

«Πιστεύω ότι είμαι αθάνατος», λέει ο Diniz σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο Bloomberg από την υπερσύγχρονη έπαυλή του στο Σάο Πάολο. «Ακόμη κι αν υπάρχει μία πτώση όσον αφορά στη φυσική κατάσταση- λιγότερη δύναμη και λιγότερος μυϊκός τόνος- κερδίζω τόσα πολλά από άποψη εμπειρίας. Αποκτώ τη σοφία της ηλικίας χωρίς τα προβλήματα του γήρατος».

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr

Όλη η επικαιρότητα