Μουσική

Στα backstage του νέου βιντεοκλίπ-υπερπαραγωγή του Πατρινού τραγουδιστή Νίκου Ρωμανού στο Ντουμπάι

Ακούστε το άρθρο

Γυρίσματα-υπερπαραγωγή στο Ντουμπάι, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ για το νέο του τραγούδι «Ρώτησα την αμμουδιά», πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες, ο Νίκος Ρωμανός.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής που «σαρώνει» με τις live εμφανίσεις του, σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, μετά την Κωνσταντινούπολη που γυρίστηκε το «Αγάπη μου Γλυκιά», που άγγιξε τα 4.000.000 προβολές στο Youtube, θέλησε να χαρίσει ένα ακόμη μουσικό και οπτικό υπερθέαμα στους θαυμαστές του.

Ξεχωρίζοντας και πρωτοτυπώντας σε κάθε μουσικό του βήμα, ο Νίκος Ρωμανός, θέλησε να ανεβάσει κι άλλο πιο ψηλά τον πήχη του, για τις ανάγκες του νέου τραγουδιού, «Ρώτησα την αμμουδιά», σε μουσική του Αλέξη Γαλάνη και στίχους του ίδιου του ερμηνευτή και της Βάσως Μαυροκέφαλου.

Ο Νίκος Ρωμανός, που υπογράφει και το ευρηματικό σενάριο του βιντεοκλίπ, μαζί με το επιτελείο του, και τον σκηνοθέτη Σταύρο Νταή, βρέθηκαν στο μαγευτικό Ντουμπάι, όπου το αποτέλεσμα που θα απολαύσουμε σε λίγες μέρες, θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Αν και τα γυρίσματα ήταν εξαντλητικά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, κινδυνεύοντας όλοι μέχρι και με θερμοπληξία, αλλά και των δύσβατων σημείων που επισκέφτηκαν, το αποτέλεσμα, αντάμειψε την κάθε ταλαιπωρία.

Όσοι έχουν ήδη ακούσει το νέο τραγούδι του Νίκου Ρωμανού, «Ρώτησα την αμμουδιά», αναφέρουν πώς, από το πρώτο άκουσμά του, αγγίζει τις καρδιές όλων.

Το «Ρώτησα την Αμμουδιά» του Νίκου Ρωμανού, κυκλοφορεί σε λίγες μέρες οπτικοποιημένο.

Δείτε φωτογραφίες από τα backstage

Όλη η επικαιρότητα