ΕΠΣ Ηλείας

Στα γήπεδα της Α’1 Κατηγορίας ΕΠΣ Ηλείας

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ: Προσπάθειες για επιστροφή της κας Μαρίνας  Πρίφτη!

Το περσινό πάθημα , φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει  γίνει «μάθημα» στη Δόξα Ν. Μανωλάδας  Τι κι αν η ομάδα πραγματοποίησε τη σεζόν που πέρασε μια εξαιρετική πορεία, παρότι ξεκίνησε από την αρχή, αφού βρέθηκε πρώτα μια «ανάσα» από τη διάλυση, μάλλον αυτό δεν αγγίζει κανέναν. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι μετά τις πρώτες δυο Γενικές Συνελεύσεις που έγιναν με στόχο να στελεχωθεί η διοίκηση, το αποτέλεσμα ήταν να παραιτηθεί τελικά και η τετραμελής διοικούσα επιτροπή, μεταξύ αυτών και η «ψυχή» αυτής η κα Μαρίνα Πρίφτη.  Από τότε έγιναν πολλές προσπάθειες , για να δοθεί τελικά μια λύση, πριν η ομάδα  πέσει  στο κενό! Τελευταία όμως κάτι πάει να γίνει, με την κα Μαρίνα Πρίφτη(κόσμημα για το Ηλειακό Ποδόσφαιρο), να βάζει νερό στο κρασί της σύμφωνα με της πληροφορίες της «Πατρίς – Σπορ»,   και όλα δείχνουν να επιστρέφει στη μεγάλη της αγάπη τη Δόξα, αν δεν υπάρξει κάτι το απρόοπτο! Έτσι δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχουμε  διοικητικές εξελίξεις!

ΗΛΕΙΑΚΟΣ  ΛΕΧΑΙΝΩΝ: Σε διοικητικό αδιέξοδο…

«Άκαρπη»…  ήταν  ως γνωστό και η  τελευταία προγραμματισμένη  Γ.Σ.  των μελών  και φίλων  του Ηλειακού  Λεχαινών,  καθώς  δεν υπήρξε ανταπόκριση στο κάλεσμα  του  περσινού  Δ.Σ.!  Έτσι  τα λίγα  μέλη που παρέστησαν και πάλι , αποφάσισαν  να  μην ορίσουν μέχρι νεοτέρας νέα Γ.Σ. , με την ελπίδα   μα βρεθεί έστω την τελευταία ώρα μια λύση, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός  της νέας περιόδου! Ακόμα και από εκείνη τη μερίδα… που όλη τη σεζόν ασκούσε κριτική στην απερχόμενη διοίκηση, και η οποία για την ώρα παραμένει άφαντη!  Μια  νέα περίοδος στην οποία θα  πρέπει να συνεχιστεί  το  θετικό έργο της  διοίκησης του κ. Σάκη  Κουτσογιαννόπουλου ,  καθώς και του  τεχνικού  Αλέξη  Γαλάνη! Άλλωστε  με  την επιστροφή της ομάδας πέρυσι  στην Α1 και την ανανέωση που  επιχειρήθηκε στο ρόστερ,  ο φετινός  Ηλειακός  έχει σίγουρα βάσεις, και έτσι  δεν θα χρειαστεί πολλές  προσθήκες! Με  την ευκαιρία αυτή ο απερχόμενος πρόεδρος του Ηλειακού  , απευθύνει εκ έκκληση σε όλους τους φίλους και τα μέλη της ομάδας, έστω και την ύστατη ώρα  να εκλέξουν η διοίκηση,  που θα οδηγήσει τον  Ηλειακό  στο νέο πρωτάθλημα  της Α1  κατηγορίας, πριν ο σύλλογος οδηγηθεί σε αδιέξοδο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΖΑΧΑΡΩΣ: Εξελίξεις  μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Πολύ κρίσιμο και καθοριστικό για το μέλλον του Ολυμπιακού  Ζαχάρως, θεωρείται το Σαββατοκύριακο που διανύουμε,  καθώς θα ξεκαθαρίσει  το τοπίο σχετικά με το πώς θα προχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο  νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Όπως έχουμε  γράψει και πάλι, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει μια ομάδα από επαγγελματίες της περιοχής, που ενδιαφέρονται ν’  ασχοληθούν ενεργά συμμετέχοντας στη διοίκηση, αλλά εκκρεμεί μια ακόμα επαφή προκειμένου το θέμα να ξεκαθαρίσει οριστικά. Αυτή λοιπόν η συνάντηση ίσως… γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς ο  χρόνος κυλά, και θα πρέπει όπως μας δήλωσε χθες και ο αρχηγός της ομάδας και «σημαία» αυτής Τάσος Λαμπρόπουλος, να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νεας περιόδου!  Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα συγκεκριμένες εξελίξεις μπορεί να μην είχαμε, σίγουρο είναι όμως πως στη Ζαχάρω θέλουν να συνεχίσουν με τον Σταύρο Μεντή και τη νέα χρονιά κάτι που σημαίνει πως άμεσα θα γίνει κουβέντα για ανανέωση της συνεργασίας, όπως βέβαια και παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας!

Όλη η επικαιρότητα