Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στα Λεχαινά ο Γ.Γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων – Τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έθεσε στον Γενικό Γραμματέα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και ο Δήμος
Ακούστε το άρθρο

Τα Λεχαινά επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Δρ. Πέτρος Βαρελίδης, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας. Η επίσκεψη έγινε παρουσία της Βουλευτού Ηλείας Διονυσίας Αυγερινοπούλου.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έθεσε στον Γενικό Γραμματέα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και ο Δήμος. Ειδικότερα, έκανε αναφορά στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει η εκμετάλλευσή του. Όπως ανέφερε μάλιστα ο Γιάννης Λέντζας: «Το όνειρό μου είναι να δημιουργηθεί δρόμος που θα συνδέει το αεροδρόμιο του Αράξου με το λιμάνι της Κυλλήνης».  Αναφέρθηκε επίσης στο δάσος της Στροφυλιάς και το Κοτύχι και στις νομοθετικές παρεμβάσεις που απαιτούνται για τις εν λόγω περιοχές.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Διονύσης Κεκάτος, Παναγιώτης Βαγγελάκος και Κώστας Χαντζής, ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Κυλλήνης Γιάννης Βαρβαρέσος Πρόεδροι Κοινοτήτων, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, καθώς και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ακολούθησε επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων στο Κοτύχι.

Όλη η επικαιρότητα