Αθλητισμός

Στα προημιτελικά του Guadalajara Open με ανατροπή η Σάκκαρη

Επόμενη αντίπαλός της η Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο12 στον κόσμο), με την νικήτρια να σφραγίζει το εισιτήριο για τα WTA Finals του Τέξας.
Ακούστε το άρθρο

Στα προημιτελικά του Guadalajara Open προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη που επικράτησε με 2-1 σετ (5-7, 6-3, 6-3) της Ντάνιελ Κόλινς. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη με ανατροπή. Επόμενη αντίπαλός της η Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο12 στον κόσμο), με την νικήτρια να σφραγίζει το εισιτήριο για τα WTA Finals του Τέξας.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 5-3 της Κόλινς στο πρώτο σετ. Παρά το γεγονός ότι έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρώτου σετ η Κόλινς βρήκε λύσεις και έκανε το 0-1. Η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να πιέζει από τον πρώτο πόντο. Εκανε γρήγορα το μπρέικ και το 2-0 της έδωσε την ψυχολογία ώστε να ισοφαρίσει.

Το τρίτο σετ ήταν ισορροπημένο. Οι δύο αθλήτριες είχαν υπερασπιστεί το σερβίς τους έως το 8ο σετ. Εκεί η Σάκκαρη έκανε το μπρέικ και στη συνέχεια πήρε τη νίκη με 6-3.

Όλη η επικαιρότητα