Ηλεία

Μοιραία ανατροπή τρακτέρ στον Σταφιδόκαμπο – Νεκρός ένας άνδρας

Τεράστια η επιχείρηση ανάσυρσής του από τις αρχές, που βρέθηκαν στο σημείο άμεσα μόλις κλήθηκαν.
Ακούστε το άρθρο

Άδοξο τέλος είχε ένας ηλικιωμένος άνδρας χθες το μεσημέρι κατά την πορεία του προς τις αγροτικές τους εκτάσεις στην περιοχή του Σταφιδόκαμπου, όταν το γεωργικό μηχάνημα (τρακτέρ) που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει. Τεράστια η επιχείρηση ανάσυρσής του από τις αρχές, που βρέθηκαν στο σημείο άμεσα μόλις κλήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Σπύρος Αλεβιζόπουλος, περίπου 85 – 90 ετών, είχε ξεκινήσει μετά τη 1 το μεσημέρι από το σπίτι του με προορισμό την περιουσία του στον Σταφιδόκαμπο.

Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στον προορισμό του! Μόλις 200 μέτρα πριν φτάσει στα χωράφια του, έχασε τον έλεγχο του μηχανήματός του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει εντός του αρδευτικού καναλιού και να χάσει πιθανόν ακαριαία τη ζωή του.

Εικάζεται πως το δυστύχημα έλαβε χώρα περίπου στις 2 το μεσημέρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το σημείο που ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του ήταν μόλις 500 μέτρα απόσταση από την κοινότητα του Σταφιδοκάμπου. Το μηχάνημά του και η σορός του εντοπίστηκαν από κάτοικο της περιοχής μετά τις 5 το απόγευμα, όταν και περνούσε από το σημείο και αντίκρισε τη σοκαριστική αυτή εικόνα. Άμεσα ειδοποιήθηκαν η Π.Υ. Λεχαινών και το ΕΚΑΒ. Λόγω της δυσκολίας ανάσυρσης του ηλικιωμένου άνδρα, κλήθηκε μηχάνημα έργου (JCB) προκειμένου να σηκώσει το τρακτέρ όσο χρειαζόταν για να μπορέσουν οι πυροσβέστες να ανασύρουν το άψυχο σώμα του.

Το κλιμάκιο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό του και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ηλικιωμένος άνδρας βρισκόταν για πολλά χρόνια στο εξωτερικό και από τη στιγμή που επέστρεψε ασχολιόταν με τη φροντίδα των αγροτικών εκτάσεων της οικογένειάς του.

Η εφ. «Πατρίς» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος

Όλη η επικαιρότητα