Lifestyle WEB tv

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε on air την τρίτη εγκυμοσύνη της (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιμένει το τρίτο της παιδί, μπήκε στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σήμερα μίλησε πρώτη φορά στην εκπομπή της για το χαρμόσυνο γεγονός.

Όπως χαρακτηριστικά είπε αφού πήρε το πράσινο φως από τον γιατρό της θέλει να φωνάξει σε όλο τον κόσμο τη χαρά της.

«Κάποια στιγμή, όταν ένιωθα έτοιμη και μου έδινε και το πράσινο φως ο γιατρός μου θα μιλούσα και ξέρετε πολύ καλά ότι σε σας ειδικά μέσα από μισόλογα το είχατε καταλάβει. Τώρα που μπήκα στον τέταρτο μήνα μπορώ να το πω ανοιχτά, δεν το έχω αρνηθεί… Θέλω να το φωνάξω! Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το θέλαμε πάρα πολύ να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και όταν το καλοκαίρι το συζητήσαμε είπαμε γιατί να μην κάνουμε και ένα τρίτο παιδάκι;» είπε η παρουσιάστρια του «Happy Day» και συνέχισε:

«Εύχομαι σε εσάς που είστε μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα βλέπετε να μεγαλώνουν γερά κι ευτυχισμένα. Για τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και για κάποιον λόγο δεν έχει συμβεί ακόμα τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τους το φέρει ο Θεός πολύ σύντομα. Πιστέψτε το και θα γίνει κορίτσια. Κι εγώ πέρασα τις δυσκολίες μου αλλά αν το πιστέψετε γίνετε. Όταν μάθουμε και το φύλο, γερό να είναι το μωράκι μας, θα το μάθετε από εδώ».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=QI-3N55u5zo

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα