Lifestyle

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Στην επόμενη σχέση θα είμαι πιο προσεκτικός

Ασχολούμαι με τα δικά μου προσωπικά, αλήθεια το λέω, όταν έχω και αν έχω και δεν δίνω σημασία στα άλλα. Τώρα στης Αλεξάνδρας, η Αλεξάνδρα πρέπει να δώσει σημασία και αυτοί ξέρουν.
Ακούστε το άρθρο

Για τις (τυπικές όπως τις χαρακτήρισε) σχέσεις του με την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και το block που έγινε, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Στάθης Σχίζας. Ο οποίος εκτίμησε ότι η επόμενη σχέση του δεν θα είναι από τον χώρο της showbiz.

«Αυτή η χρονιά ήταν για μένα πάρα πολύ γεμάτη και κουραστική και πολύ έντονη και συναισθηματικά και με τα παιχνίδια, μπες βγες, τα πήγαινε – έλα. Οπότε τώρα θέλω να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω, να ηρεμήσω», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος ρωτήθηκε και για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που φήμες τη θέλουν να έχει «προχωρήσει» στη ζωή της.

«Δεν είναι ότι σε ενοχλεί (σ.σ. όταν ακούς πως μια πρώην σύντροφος σου είναι σε μια νέα σχέση), θα το δεις. Βασικά δεν τα βλέπω, γιατί δεν παρακολουθώ και πάρα πολύ, μου τα στέλνουν αλλά και πάλι τι να πω.

Ασχολούμαι με τα δικά μου προσωπικά, αλήθεια το λέω, όταν έχω και αν έχω και δεν δίνω σημασία στα άλλα. Τώρα στης Αλεξάνδρας, η Αλεξάνδρα πρέπει να δώσει σημασία και αυτοί ξέρουν.

Ισχύει πως έχουμε μια επικοινωνία, μιλάμε για τα τυπικά. Μαζί μέναμε οπότε υπάρχουν και κάποια πρακτικά πράγματα, δεν είμαστε εχθροί. Μια χαρά περάσαμε κάποιες ωραίες στιγμές και κρατάμε τις ωραίες.

Το block ήταν κάτι που έγινε εκείνη τη στιγμή. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που όταν σε κάτι θέλω να προχωρήσω, δεν θέλω να το βλέπω γιατί με επηρεάζει. Κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά οπότε θα δούμε», είπε ο Στάθης Σχίζας.

«Γενικά δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή μου, στην επόμενη όμως θα είμαι πιο προσεκτικός είναι η αλήθεια και μάλλον δεν θα είναι και από τον χώρο. Όταν και αν», κατέληξε σύμφωνα με το newsit.gr.

Όλη η επικαιρότητα