Categories: Lifestyle

Σταύρος Νικολαΐδης: Σοβαρό τροχαίο για τον ηθοποιό

Share

Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο το απόγευμα της Κυριακής, το οποίο του άφησε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα του. Σύμφωνα με τον ίδιο, κανένας από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δε σταμάτησε να τον βοηθήσει ή έστω να δει αν είναι καλά.

Ο ίδιος, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας», φανερά τραυματισμένος, και μίλησε για τη σοκαριστική, όπως λέει, εμπειρία που έζησε.

«Δεν ήμουν πιωμένος, ήταν ένα περίεργο σημείο, που δεν είχα καλή ορατότητα. Πήρα λίγο την προσοχή μου από το δρόμο, κοίταξα το κινητό μου για δευτερόλεπτα και έγινε. Ευτυχώς, φορούσα ζώνη ασφαλείας» δήλωσε ο ηθοποιός, με τρεμάμενη φωνή.

«Ήρθε η γυναίκα μου και με πήρε γιατί ήμασταν κοντά στο σπίτι. Οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία μου είπε “είστε καλά; γιατί με αυτά που βλέπουμε, δεν ξέρουμε πως ζήσατε“. Εγώ βγήκα ζαλισμένος, θολωμένος, βρήκα κάτω το κινητό μου και κάλεσα τη γυναίκα μου. Εκείνη, έτσι όπως με άκουσε, νόμιζε ότι ξεψυχάω».

Ο κύριος Νικολαΐδης λέει πως κανείς από όσους πέρασαν από το σημείο δε σταμάτησε, για να τον βοηθήσουν. «Πέρασαν τουλάχιστον 2-3 αμάξια, και μου έκανε εντύπωση που δε σταμάτησε κανείς».
«Το αυτοκίνητο έχει διαλυθεί. Δεν πρόλαβα να δω τίποτα, ήταν σαν να έπεσε ξαφνικά μπροστά μου ένα αυτοκίνητο. Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω, μιλάμε για δευτερόλεπτα. Έχω ένα ‘’μαύρο’’, ένα κενό μνήμης».

Το ατύχημα άφησε στον ηθοποιό έναν σπασμένο καρπό και 7 ράμματα στο κεφάλι και, όπως λέει ο ίδιος, θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα για να αναρρώσει και να επιστρέψει στα προεκλογικά του καθήκοντα.