Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Είχα ζητήσει debate αλλά δεν είχε γίνει αποδεκτό» – Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου

"Όταν η κ. Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες, με τον κόσμο που υποφέρε"
Ακούστε το άρθρο

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Στέφανος Κασσελάκης λίγα 24ωρα πριν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, την ερχόμενη Κυριακή (24.9.2023), οπότε και θα μονομαχήσει με την Έφη Αχτσιόγλου για την προεδρία του κόμματος, μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με πυρά στα περί «θολών νερών» που είχε πει η Έφη Αχτσιόγλου, αλλά μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί σημερινή δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία είχε ζητήσει ο ίδιος debate αλλά δεν είχε γίνει αποδεκτό. Σημειώνεται ότι, προ ημερών, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε απαντήσει στο σχετικό κάλεσμα της Έφης Αχτσιόγλου ως εξής: «Debate με τον κ. Μητσοτάκη. Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι». «Όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναμετρηθούν με τον λόγο που μπήκαν στην πολιτική. Τι θέλουν να κάνουν και γιατί θέλουν να παραμείνουν σ’ αυτήν», δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα.

Σημείωσε ότι ξεπερνά τα μαχαιρώματα, διευκρίνισε ωστόσο ότι υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στην ανοχή και στην αφέλεια.

«Με έχει πολεμήσει όλο το σύστημα. Αριστερά και δεξιά» είπε, διαμηνύοντας ότι δεν είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού να κατηγορείται από την ανθυποψήφιά του για «θολά νερά» ή να στοχοποιούνται οι ψηφοφόροι.

«Πρέπει κάποιος να μην φοβάται να χάσει. Εγώ δεν φοβάμαι» είπε χαρακτηριστικά.

Σ’ ότι αφορά στη διεξαγωγή debate, που ζητά η κ. Αχτσιόγλου, ανέφερε ότι το είχε ζητήσει ο ίδιος και δεν έγινε αποδεκτό.

«Τώρα ο κόσμος μίλησε. Με ξεκάθαρο τρόπο. Όταν η κ. Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες, με τον κόσμο που υποφέρει» υπογράμμισε, διαμηνύοντας ότι αυτό που μετράει είναι να απαντάμε στις ερωτήσεις του κόσμου.

Ερωτηθείς με ποια στελέχη θα πορευθεί μετά τις εκλογές και αν επηρεάζεται από τον Παύλο Πολάκη, απάντησε ότι δεν έχει καμία συνδιαλλαγή με κανέναν.

«Ούτε με τον Παύλο Πολάκη, ούτε με τον Νίκο Παππά. Η υποψηφιότητά μου προέκυψε από τον κόσμο».

Σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατά κρυφό το πολιτικό του πρόγραμμα, τους παρέπεμψε στη σελίδα του όπου είναι ανηρτημένο από τον Αύγουστο.

«Όταν ζητάς να διοικήσεις τη ζωή του κόσμου, πρέπει να του λες και τι θα κάνεις. Είναι αλαζονεία να μην το κάνεις».

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα