Lifestyle

Στέλλα Μιζεράκη: Είκοσι μέρες μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα δημοσίευσε φωτογραφία με τη μητέρα του

Ακούστε το άρθρο

Μόλις 21 μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και στους ανθρώπους που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν. Ο νικητής του Power Of Love 1 άφησε την τελευταία που πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου. Η μηχανή του προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Χθες το βράδυ, η πρώην σύντροφος του άτυχου 28χρονου, Στέλλα Μιζεράκη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στα stories της μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε μαζί με την μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, και δύο καλούς της φίλους.

Η ίδια δεν σχολίασε κάτι για το εν λόγω στιγμιότυπο, το οποίο προέρχεται σίγουρα από παλαιότερη βραδινή τους έξοδο. Τότε, όλοι χαμογελούσαν και έδειχναν ευδιάθετοι. Κανείς δεν περίμενε ότι λίγο καιρό μετά θα βυθίζονταν στον πόνο και τη θλίψη, εξαιτίας της απώλειας του αγαπημένου τους ανθρώπου.

Η Στέλλα Μιζεράκη διατηρούσε καλές σχέσεις με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα. Μάλιστα, όταν είχε ενημερωθεί για το θανατηφόρο τροχαίο είχε σπεύσει μαζί με τη δική της μητέρα στο πλευρό της οικογένειας του πρώην συντρόφου της στο νοσοκομείο, ενώ ήταν εκείνη που συνόδευσε τη σορό του στη Μυτιλήνη για το τελευταίο «αντίο».

Όλη η επικαιρότητα