Ποδόσφαιρο

Στη Μπάγερ Λεβερκούζεν με 22 εκατ. ευρώ ο Ρέτσος

Ακούστε το άρθρο

Ετοιμάζεται να «σπάσει» κάθε εγχώριο ρεκόρ η μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου, καθώς η Λεβερκούζεν επανήλθε με τρίτη βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του αμυντικού του Ολυμπιακού κι αυτή ξεπερνάει κάθε προηγούμενο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ανέρχεται στα 22 εκατομμύρια ευρώ!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν αδύνατον να μην ενδώσουν κι έτσι επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο 19χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής και θα κληθεί για να υπογράψει το συμβόλαιό του, που θα τον μετακινήσει στην μπουντεσλίγκα.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του αντικαταστάτη του και σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, στον δρόμο για την Ελλάδα βρίσκεται ο 22χρονος Μπιορν Ένγκελς, της Μπριζ, τον οποίο θέλει ο Χάσι στο δυναμικό του.

Η πρόταση αυτή της Λεβερκούζεν για τον Ρέτσο ήταν η τρίτη στη σειρά. Η πρώτη είχε κατατεθεί τον Ιούλιο και ήταν ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ, η δεύτερη ήταν ανάμεσα στα δύο ματς με τη Ριέκα και είχε ανέβει στα 18 εκατομμύρια ευρώ και τώρα η τρίτη και τελική «εκτοξεύθηκε» στα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Ενδιαφέρον για τον 19χρονο παίκτη είχε εκδηλωθεί και από τη γαλλική Ρεν, με ποσό που έφτανε στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα