WEB tv Κινηματογράφος Ποδόσφαιρο

Στη μεγάλη οθόνη η ιστορία του «Κάιζερ», ενός «απατεώνα» ποδοσφαιριστή

Ακούστε το άρθρο

Πηγή έμπνευσης για ταινίες γίνονται συχνά οι ιστορίες πολλών ανθρώπων, με αυτή του «Κάιζερ» να αποτελεί το τελευταίο παράδειγμα.

Στο φως την ιστορία του Κάρλος Ενρίκε Ραπόσο ή αλλιώς «Κάιζερ» έφερε ο σκηνοθέτης Λούις Μάιλς με μια ταινία που κυκλοφόρησε στους βρετανικούς κινηματογράφους.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που έγινε γνωστός με το παρατσούκλι «Κάιζερ» λόγω της ομοιότητας του με τον παλαίμαχο Γερμανό άσο Φραντς Μπεκενμπάουερ, μπορεί να μην είχε παίξει κανονικό ποδόσφαιρο πέρα λίγο από την παιδική του ηλικία αλλά κατάφερε να ζήσει ως ένας αυθεντικός αστέρας του ποδοσφαίρου.

Ο «Κάιζερ», που γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1963 στο Ριο Πάρντο της Βραζιλίας, κατάφερε να εμφανιστεί ως επαγγελματίας παίκτης εκμεταλλευόμενος έξυπνα τις φιλίες που είχε δημιουργήσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου μιας και συνδέθηκε με παίχτες του διαμετρήματος των Μπεμπέτο, Εντμούντο και Ρενάτο, δέχθηκε τη βοήθειά τους και κατάφερε να υπογράψει συμβόλαια με διάσημες ομάδες, όπως οι Μποταφόγκο και Φλαμένγκο, χωρίς να απολαύσει μεν έστω μια παρουσία.

Στην καριέρα του που ξεκίνησε το 1979 επαγγελματικά και κράτησε ως το 1991 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με δέκα ομάδες έχοντας ωστόσο μηδέν συμμετοχές με αυτές.

Kaiser movie

Πηγή: cnngreece

Όλη η επικαιρότητα