Business

Στη Μυτιλήνη το «χρυσό» δελτίο που κέρδισε 8,7 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ

Ο υπεύθυνος του καταστήματος ΟΠΑΠ στη Μυτιλήνη μιλάει για το «χρυσό» δελτίο.
Ακούστε το άρθρο

Μόλις 10 ευρώ και πολλή τύχη χρειάστηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ στη Μυτιλήνη. Ο τυχερός παίκτης της χθεσινής κλήρωσης κέρδισε 8.724.744,23 ευρώ στην πρώτη κατηγορία, ενώ το δελτίο του είχε και 19 επιτυχίες στη 2η κατηγορία, οι οποίες κερδίζουν 6.666,38 ευρώ η κάθε μια.

Το «χρυσό» δελτίο παίχτηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Γιώργου Βουργουτζή στον Μακρύ Γιαλό Μυτιλήνης, που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 22. «Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που το κατάστημα μας βοήθησε στο να αλλάξει η ζωή σε κάποιον συμπολίτη μας. Ο νικητής φυσικά δεν έχει παρουσιαστεί, ωστόσο του ευχόμαστε υγεία και πάντα χαρές, όποιος και αν είναι», τονίζει ο υπεύθυνος του καταστήματος κ. Νίκος Παλάσης.

Όσον αφορά στο τυχερό δελτίο, ο κ. Παλάσης εξηγεί: «Ήταν ένα δελτίο με προσωπικές επιλογές αριθμών, όχι τυχαία δηλαδή, όπου είχε επιλεγμένους 5 αριθμούς συν όλους τους αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ και κόστισε 10 ευρώ. Γι’ αυτό το λόγο είχε και 19 επιτυχίες στην 2η κατηγορία με τα πεντάρια. Είναι ασύλληπτο το να κερδίζεις τόσο μεγάλο έπαθλο με τόσο μικρό αντίτιμο. Μην ξεχνάτε πως το ποσό των 8,7 εκατομμυρίων είχε προκύψει μετά από 17 συνεχόμενα τζακ ποτ και είναι το μεγαλύτερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού μετά τον Αύγουστο του 2020!».

Τυχερό για δεύτερη φορά

Το κατάστημα του κ. Βουργουτζή μετρά λιγότερα από τέσσερα χρόνια λειτουργίας, ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που έφερε γούρι σε κάποιον που δοκίμασε την τύχη του στο ΤΖΟΚΕΡ: «Το κατάστημα λειτουργεί από το 2018 και εγώ εργάζομαι σε αυτό σχεδόν από την αρχή. Θυμάμαι πριν από 2 χρόνια είχε βρεθεί ακόμα ένας τυχερός στο Τζόκερ, που είχε κερδίσει περίπου 20.000 στην 2η κατηγορία του παιχνιδιού. Μακάρι να συνεχιστούν οι επιτυχίες και να προκύψουν ακόμα περισσότεροι τυχεροί στο κατάστημα μας!», τονίζει ο υπεύθυνος του καταστήματος, κ. Παλάσης.

Όλη η επικαιρότητα