Ελλάδα Πολιτική

Στη νέα γενιά του τόπου αφιέρωσε το κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης

Ακούστε το άρθρο

Στη νέα γενιά του τόπου, «τα νέα παιδιά που προσδοκούν τόσα πολλά από εμάς», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αφιέρωσε το κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έκοψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά τη διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα.

Ο κ. Φαρμάκης, υπογράμμισε επίσης την ευθύνη που έχουν όλοι όσοι υπηρετούν την κοινωνία, αναφέροντας ότι απαιτείται ατομική και συλλογική ευσυνειδησία, χριστιανική αγάπη, δηλαδή αγάπη ουσιαστικής προσφοράς ή ακόμα και αυτοθυσίας, καθώς επίσης και διαρκής προσπάθεια για την προκοπή όλων. «Ελπίζω, από το μετερίζι του ο καθένας, να φανούμε χρήσιμοι» τόνισε.

Ακόμα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους παριστάμενους, ευχόμενος ατομική υγεία και ευόδωση των στόχων, ενώ επεσήμανε τη συνεχή ανάγκη για συνεργασία όλων των φορέων της περιοχής

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ κ. Χρυσόστομος ευχόμενος   «Να έχετε υγεία, ευλογία χαρά κι ευφροσύνη στη ζωή σας. Η καινούργια χρονιά να είναι γεμάτη από αρετές και από δωρεές από τον Θεό.  Σε αυτή την πρώτη θητεία σας, θέλω να σας συγχαρώ και να σας επαινέσω για το ήθος σας, την αξιοπρέπεια σας και για τον σεβασμό σας προς τους θεσμούς, πρωτίστως δεν  προς την Αγία Μητέρα μας Εκκλησία. Αυτό για εμάς σημαίνει πολλά. Έχουμε χρηστές και ουχί αδίκως, προσδοκίες στο πρόσωπό σας, που πιστεύω θα εκπληρωθούν με τη χάρη του Θεού».

Όλη η επικαιρότητα