Προγνωστικά

Στη Σεβίλλη 1.80, στο «Μαδριγάλ» η… κόντρα!

Ακούστε το άρθρο

Φουλ πρόγραμμα έχουμε και την Πέμπτη στην Ευρώπη! Οι ρεβάνς των «32» του Europa League μονοπωλεί το ενδιαφέρον και μας δίνει «δυνατές» επιλογές για ταμείο. Εμείς θα κρατήσουμε το 1.80 της Μπέτις και τη λογική στο Βιγιαρεάλ – Σπόρτινγκ.

Μπέτις – Ρεν

Ο Σιδηρόπουλος τα έκανε μαντάρα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, το τελικό 3-3 της Γαλλίας ωστόσο δίνει ελαφρύ προβάδισμα στη Μπέτις. Οι Σεβιγιάννοι εν τω μεταξύ, έρχονται από το εντός έδρας 1-1 με την Αλαβές για το πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, ο τρόπος που ήρθε το τελικό 3-3 του πρώτου ματς, αποσυντόνισε τη Ρεν, που ηττήθηκε και στο πρωτάθλημα με σκορ 2-0 από τη Ρεμς. Υπάρχει μεν αισιοδοξία στους Γάλλους, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν το γκολ. Μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό η Μπέιτς και θα πάμε με το 1.80 του over 2.5.

Βιγιαρεάλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Το γκολ που πέτυχε η Βιγιαρεάλ στη Λισαβόνα της δίνει τεράστιο προβάδισμα και το 1-0 την έχει στείλει στην ουσία με το ένα πόδι τους «16» του Europa League. Πήρε ψυχολογία το «κίτρινο υποβρύχιο» με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και την Κυριακή έκανε επίδειξη δύναμης στο εντός με τη Σεβίλλη, επικρατώντας με σκορ 3-0. Παραμένει ωστόσο στο -1 από τις θέσεις της παραμονής. Στον αντίποδα, η Σπόρτινγκ ήταν άτυχη που δεν βρήκε γκολ στο πρώτο ματς. Το 3-0 επί της Μπράγκα στο πρωτάθλημα ωστόσο, ήταν η κατάλληλη ψυχολογική ντόπα. Δύσκολα τα «λιοντάρια» θα μείνουν… άσφαιρα και απόψε. Δεδομένου πως για τους Ισπανούς είναι πολυτέλεια η διοργάνωση. Με αυτή τη λογική, θα πάμε με το Χ2 της Σπόρτινγκ.

Στο foxbet.gr θα βρεις εκτός από στοίχημα και ότι πρέπει να ξέρεις για το kazino

Όλη η επικαιρότητα