Ελλάδα Ηλεία Πολιτική

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ ο Δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής

Ακούστε το άρθρο

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην γραφεία της στην Πάτρα, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αγρινίου, κ. Γ. Παπαναστασίου, παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής.

Συζητήθηκαν τα θέματα ημερήσιας διάταξης όπως η το ειδικό θεματικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Θεσσαλονίκη με θέμα την «Συνταγματική Αναθεώρηση», αιτήματα συμμετοχής της ΠΕΔ στην συνδιοργάνωση διάφορων  τοπικών συνεδρίων και τη συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής κατά την συνεδρίαση της ΠΕΔ εισηγήθηκε την οικονομική ενίσχυση της Αγωνιστικής Ολυμπιακής Λέσχης Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ).

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γ. Παπαναστασίου δέχθηκε την εισήγηση του Δημάρχου Πύργου και δήλωσε:

«Υποστηρίζουμε τις εκδηλώσεις που  αποδεδειγμένα προάγουν τον πολιτισμό και σε αυτό το πνεύμα υπάγεται και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός».

Στην συνεδρίαση της ΠΕΔ παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πηνειού και Πρόεδρος  του Ν.Π Παιδείας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Διονύσιος Γεωργόπουλος ο οποίος δήλωσε:

«Συμφωνώ με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή για την οικονομική ενίσχυση της ΑΟΛΑΠ που με την δράση της στον μηχανοκίνητο  αθλητισμό κάνει υπερήφανη ολόκληρη την Ηλεία»

Τέλος ο  Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής δήλωσε:

«Ευχαριστώ το ΔΣ της ΠΕΔ που δέχθηκε την εισήγησή μου για την οικονομική ενίσχυση της ΑΟΛΑΠ που είναι το καμάρι της πόλης μας αλλά και όλης της Ελλάδος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό»

Στην συνεδρίαση ανάμεσα στους άλλους Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κων/νος Πελετίδης.

Όλη η επικαιρότητα