Προγνωστικά

Στοίχημα: Αντίδραση στο 1.88 για την Εθνική!

Ακούστε το άρθρο

Τα προκριματικά του Euro 2020 μονοπωλούν και στο κουπόνι της Τρίτης. Οι αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης είναι εκείνες που μας δίνουν δυνατές επιλογές και με αυτές θα κάνουμε παιχνίδι.

Ελλάδα – Αρμενία

Παταγώδης αποτυχία για την Εθνική μας στο παιχνίδι με την Ιταλία το Σάββατο. Άνευρη η Ελλάδα, δεν λειτούργησε τίποτα σωστά και γνώρισε δίκαια τη βαριά ήττα με σκορ 3-0. Για πολλούς το σημερινό ματς είναι πολύ σημαντικό για την παραμονή του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της «γαλανόλευκης». Ουσιαστικά, χρειάζεται μόνο νίκη για να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Την ίδια ώρα, η Αρμενία έρχεται από την πρώτη νίκη της στον όμιλο, με σκορ 3-0 επί του Λιχτεστάιν. Οι πρώτοι της τρεις βαθμοί την έφεραν στο -3 από τη 2η Φινλανδία και μπορεί να μοιάζει ακατόρθωτο, ωστόσο μπορεί να ελπίζει. Ιδιαίτερα αν πάρει απόψε στο ΟΑΚΑ το θετικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, έστω και με κακή ψυχολογία, περιμένουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βγάλει αντίδραση. Είναι χαμηλά ο άσος και θα συνδυαστεί με το over 1.5.

Ιταλία – Βοσνία

Πέτυχε την Εθνική μας σε πολύ κακή ημέρα και πήρε πειστική νίκη στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-0 η Ιταλία. Δύσκολα θα χάσουν την πρωτιά στον όμιλο οι «ατζούρι», που δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ (11-0) και ενώ με τον Μαντσίνι στον πάγκο τους έχουν χριστεί 15 διαφορετικοί σκόρερ. Δείγμα των πολλών επιλογών που έχουν. Στον αντίποδα, κακή ήττα για τους Βόσνιους με σκορ 2-0 από τη Φινλανδία. Η συγκεκριμένη απώλεια ήταν τεράστιο πισωγύρισμα στη μάχη για το ρεαλιστικό στόχο της κατάληψης της 2ης θέσης. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν είναι αουτσάιντερ απόψε, έχουν την ποιότητα για να βρουν το γκολ. Το αμφίσκορο είναι πάρα πολύ καλοπληρωμένο και θα ρισκάρουμε, βάζοντας το στο κουπόνι μας.

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα