Προγνωστικά

Στοίχημα: Διπλασιασμοί με τα γκολ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Βραζιλία!

Ακούστε το άρθρο

Συνέχεια με πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και την Τετάρτη. Μονοπωλούν και σήμερα το ενδιαφέρον στο κουπόνι και εμείς θα τα συνδυάσουμε με τη Βραζιλία για να κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ.

Γιουνγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας

Την ώρα που εντός Ελβετίας πετάει φωτιές, η Γιουνγκ Μπόις βρίσκεται πολύ κοντά στην εκπλήρωση του βασικού φετινού της στόχου. Την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Έρχεται από το εκτός έδρας 3-2 επί της Σεν Γκάλεν, αποτέλεσμα που τη διατήρησε αήττητη εντός των τειχών μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Για το Κύπελλο, επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Ετουάλ Καρούζ και προκρίθηκε στους «32». Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε από τι… μέταλλο είναι φτιαγμένος. Μετά το εντός έδρας 1-1 με την Κοπεγχάγη, ήταν ιδιαίτερα σκληροτράχηλη στη Δανία και με το ίδιο σκορ προκρίθηκε. Με ροτέισον, στο πρωτάθλημα το Σάββατο επικράτησε δύσκολα με σκορ 3-2 της Σουμπότιτσα. Και οι δύο ομάδες απόψε έχουν να αντιμετωπίσουν τις απουσίες τους, πάντως το αμφίσκορο είναι λογικό.

Ατλέτικο Παραναένσε – Σάο Πάολο

Εξ’ αναβολής η σημερινή αναμέτρηση, αφού η Ατλέτικο Παραναένσε στις 7 Αυγούστου που αρχικά είχε οριστεί, είχε υποχρεώσεις στον τελικό Σουνταμερικάνα-Ιαπωνική Λίγκα 2018. Μεσολάβησε ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τη Γκρέμιο, όπου ηττήθηκε με σκορ 2-0, ενώ στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Ατλέτικο Μινέιρο εντός έδρας. Από την άλλη, η Σάο Πάολο κάνει τροχιά πρωταθλητισμού και τρέχει σερί τεσσάρων νικών. Τελευταίο της θύμα η Σεαρά, της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 1-0 εντός έδρας. Πάντως στην έδρα της Παρανανένσε έχει κακή παράδοση και μετράει μόλις τρία διπλά σε 31 επισκέψεις. Οι φιλοξενούμενοι απόψε θα στερηθούν τον Πάτο, ενώ η λογική λέει πως το ματς θα πάει στα «2-3 γκολ». Στον διπλασιασμό βρίσκουμε τη συγκεκριμένη επιλογή και θα την βάλουμε στο κουπόνι μας.

Δες περισσότερα σημερινά προγνωστικά στο foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα