Ποδόσφαιρο

Στοίχημα: Κερδίζει η Ντιναμό Βουκουρεστίου

Ακούστε το άρθρο

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της ημέρας στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ η αγωνιστική της Σούπεριλγκ κλείνει με το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης. Η προσοχή μας επικεντρώνεται σε λιγότερο δημοφιλή πρωταθλήματα, όπως της Ρουμανίας και της Β’ Γερμανίας. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Με τον άσσο στη Ρουμανία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ντιναμό Βουκουρεστίου – Βιτορούλ, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.02. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ Ρουμανίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με παραπλήσια δυναμική. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου, η οποία δίνεται φαβορί στις εταιρίες στοιχημάτων, καταλαμβάνει την 7η θέση με 21 πόντους, βρίσκεται στο -2 απ’ τη Βιτορούλ, η οποία τελευταία τα πηγαίνει περίφημα. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις (2-2-0), υποδέχονται μια ομάδα που έρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Τα τελευταία χρόνια η Ντινάμο έχει πάρει τον «αέρα» της Βιτορούλ, ποντάρουμε στην έδρα και επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.02.

Με το No Goal στη Γερμανία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου επιλέγουμε No Goal σε απόδοση 2.20. Είναι αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους και φιλοδοξίες. Η Φορτούνα τα πηγαίνει αρκετά καλά και έπειτα από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 28 πόντους, στο +2 απ’ τη δεύτερη Χολστάιν Κίελ, σήμερα έχει την ευκαιρία να ανέβει στο +5 αν πάρει «τρίποντο» στο βατό εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπόχουμ. Από πέντε διαδοχικές νίκες έρχονται οι φιλοξενούμενοι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, μετρούν ρεκόρ 9-1-1 και επιμέρους σκορ 21-10, σήμερα πηγαίνουν στην έδρα μιας ομάδας που έχει πάρα πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση της. Στο 2-0-4 το ρεκόρ της Μπόχουμ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, έρχεται από τέσσερα σερί No Goal ανεξαρτήτως έδρας.

Άσσος για Χιούστον

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Χιούστον – Πόρτλαντ, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.20. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο των ημιτελικών της δυτικής περιφέρειας, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα του Πόρτλαντ. Οι γηπεδούχοι στηρίζουν πολύ μεγάλο κομμάτι της δυναμικής τους στην έδρα τους, εκεί έχουν πάρει τους περισσότερους πόντους τους, σήμερα θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά της περιφέρειας. Έρχονται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες, κέρδισαν τα 4/5 τελευταία ματς στο γήπεδο τους, αντιμετωπίζουν μια ομάδα που εκτός έδρας δεν πείθει. Στο 1-1-3 το ρεκόρ του Πόρτλαντ στις πέντε τελευταίες εξόδους του, θεωρούμε ότι σήμερα προβάδισμα για τη νίκη έχει το Χιούστον.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προγνωστικά:

Όλη η επικαιρότητα