Προγνωστικά

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Αντβέρπ – Κορτράικ

Ακούστε το άρθρο

Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου (04/08), με τις “μικρές” κατηγορίες της Αγγλίας να ξεκινούν και έχουμε καταλήξει σε τέσσερις συνολικά προτάσεις. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Τσάμπιονσιπ, τη Σκωτία την Α’ Βελγίου, καθώς και την 1η κατηγορία της Αυστρίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων έναν αναλυτικό οδηγό για τα καζίνο μπόνους που διαθέτουν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα!

G/G στο Βέλγιο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το Βέλγιο και την αναμέτρηση Αντβέρπ – Κορτράικ. Διαφορετική εκκίνηση πραγματοποίησαν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, καθώς η μεν Αντβέρπ πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Σαρλερουά μα 0-1, η δε Κορτράικ υποδέχθηκε την Άντερλεχτ και δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος της δύσκολης αποστολής που είχε, χάνοντας με 1-4. Στο σημερινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να βγάλουν αντίδραση μετά τη “βαριά” ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και είναι προτιμότερο να επιλέξουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.83.

Νίκη για Στουρμ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Βάκερ Ίνσμπουργκ – Στουρμ Γκρατς, για το πρωτάθλημα της Αυστρίας. Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με ήττα, εκτός έδρας από την Αούστρια Βιέννης με 2-1. Η Στουρμ, από την άλλη πλευρά, στην πρεμιέρα υποδέχθηκε την Χάρτμπεργκ, της οποίας επιβλήθηκε με 2-1, ενώ μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-1, αποτέλεσμα το οποίο σε συνδυασμό με το 2-0 της Ολλανδίας, την έθεσε εκτός συνέχειας στην διοργάνωση. Σήμερα, βέβαια, οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, καθώς διαθέτουν πιο έμπειρο και πιο ποιοτικό σύνολο από την αντίπαλό τους, μπορούν να πάρουν τη νίκη και θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας το “διπλό” σε απόδοση 2.20.

Κερδίζει η Γιουνάιτεντ

Περνάμε στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και τον αγώνα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Σουόνσι. Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, η Γιουνάιτεντ έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, σε έξι ματς διατηρήθηκε αήττητη με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η Σουόνσι, προβλημάτισε αρκετά στα φιλικά της παιχνίδια, στα τρία πιο πρόσφατα που έδωσε υπέστη ισάριθμες ήττες από Φράιμπουργκ (3-0), Έιμπαρ (2-1) και Γέοβιλ (2-1). Θεωρούμε ότι στο συγκεκριμένο αγώνα οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε, επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 2.25.

No Goal από τη Σκωτία

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις με Β’ Σκωτίας και την αναμέτρηση Πίτερχεντ – Κουίνς Πάρκ. Οι δύο ομάδες έχουν δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής, όλα στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ. Η Πίτερχεντ μέτρησε τρεις ήττες και μία ισοπαλία χωρίς να πετύχει γκολ, η Κουίνς Παρκ, από την δική της πλευρά, είχε απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες, σκοράροντας μόλις σε ένα από τα παιχνίδια αυτά. Είναι ξεκάθαρο ότι και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν σημαντικό επιθετικό πρόβλημα και επιλογή από τον αγώνα θα αποτελέσει το No Goal σε απόδοση 2.17.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Όλη η επικαιρότητα