Προγνωστικά

Στοίχημα: Μιλάμε… αγγλικά στο Europa League

Ακούστε το άρθρο

Τρίτη αγωνιστική στο Europa League σήμερα και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Πολλά παιχνίδια, δυστυχώς δίχως ελληνική συμμετοχή, όμως στηρίζουμε εκείνη του ΑΠΟΕΛ (αγωνίζεται στην έδρα της Καραμπάγκ). Οι επιλογές μας θα είναι από ματς όπου μετέχουν αγγλικές ομάδες.

Παρτιζάν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι Σέρβοι κέρδισαν στην Αστάνα και έχουν αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στους “32” του θεσμού. Αρκεί βέβαια να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα απόψε. Απέναντι τους μια Γιουνάιτεντ που δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της. Δέχεται κριτική ο Σόλσκιερ, με τον Νορβηγό να παρατάσσει ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές κόντρα στην Αλκμάαρ και να παίρνει την “λευκή ισοπαλία”. Θα έχει μάλιστα απουσίες απόψε, ενώ δεν έχει κερδίσε στα τελευταία έξι επίσημα. Έχει ενδιαφέρον ο άσσος σε  στοίχημα χωρίς ισοπαλία (1 DNB).

Άρσεναλ – Γκιμαράες

Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης, την οποία και… σκούπισε με σκορ 4-0 στο Λονδίνο. Στο 22′ κέρδιζε με 3-0, ρίχνοντας τον ρυθμό στην συνέχεια. Συνεχίζει το rotation ο κόουτς Εμερί, και απόψε θα αντιμετωπίσει την Γκιμαράες. Οι Πορτογάλοι θα έχουν μεν την συμπαράσταση περισσοτέρων από 2.000 φίλων της απόψε, όμως η ήττα-σοκ από την Σίντρα για το κύπελλο (4-3 στα πέναλτι) χάλασε το κλίμα. Θεωρούμε πως οι Λονδρέζοι θα μπουν και πάλι δυνατά, οπότε το Over 1.5 στο πρώτο ημίχρονο έχει αξία.

Ημέρα Γιουρόπα Λιγκ και στο Foxbet.gr θα βρεις τα καλύτερα προγνωστικά!

Όλη η επικαιρότητα