Προγνωστικά

Στοίχημα: Ρέγιες, άνοδος και ευκαιρίες στην Ισπανία!

Ακούστε το άρθρο

Η Segunda Division θα μας απασχολήσει στο σημερινό κουπόνι. Αν και στο πρόγραμμα υπάρχουν ευκαιρίες, εμείς επικεντρωνόμαστε στη «μικρή» κατηγορία της Ισπανίας, αφού οδεύει προς το τέλος της και προκύπτουν δυνατές επιλογές.

Κάντιθ – Εξτρεμαδούρα

Πήρε παλικαρίσιο βαθμό στη Γρανάδα η Κάντιθ. Απέσπασε το 1-1 από την ομώνυμη ομάδα και αφενός της στέρησε προσωρινά την άνοδο, αφετέρου διατηρήθηκε στην 6αδα. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους ωστόσο, αφού σήμερα θέλει απαραίτητα τους βαθμούς για να μην μείνει εκτός των θέσεων των πλέι-οφ. Την ίδια ώρα, η Εξτρεμαδούρα εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή της με το εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Λούγκο. Βέβαια, το αγωνιστικό έχει έρθει σε εντελώς δεύτερη μοίρα, μετά τον σοκαριστικό και αιφνίδιο θάνατο του Ρέγιες. Και μόνο που «κατεβαίνει» στο σημερινό ματς είναι τεράστια υπόθεση. Δεδομένης ωστόσο και της ανάγκης των γηπεδούχων για βαθμούς, θα πάμε στον άσο. Θα τον πάρουμε σε combo με το under 2.5, καθώς περιμένουμε ματς σε φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Μαγιόρκα – Γρανάδα

Τα έδωσε όλα στη Λα Κορούνια, ωστόσο γνώρισε ήττα που δεν άξιζε με σκορ 1-0. Το πήγε πολύ καλή η Μαγιόρκα, είχε φέρει το ματς στα μέτρα της, όμως ηττήθηκε με πέναλτι στο 96ο λεπτό. Σε κάθε περίπτωση, παραμένει εντός εξάδας. Βέβαια, δεν χωράει άλλη ήττα σήμερα, για να μην καταστρέψει ότι έχτιζε. Από την άλλη, η Γρανάδα έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» την άνοδο στο εντός με την Κάντιθ. Το τελικό 1-1 όμως έδωσε παράταση για τους «γραναδίνος», οι οποίοι μπορούν ωστόσο να ανέβουν από απόψε. Παίζουν πάντως και για την ισοπαλία. Δεδομένης της δυνατής έδρας των Νησιωτών, πάμε με το «Χ».

Εσύ ξέρεις ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικες εταιριες; Δες τες στο Foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα