Ποδόσφαιρο

Στοίχημα: Σκοράρουν Ρεάλ και Ατλέτικο

Ακούστε το άρθρο

Κρίσιμα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η σέντρα των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται σήμερα με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ολοκληρώνεται η δράση και στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, όπου απόψε δεσπόζει η «μάχη» του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Με το G/G στη Μαδρίτη

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.90 στην Meridianbet. Σπουδαίος ημιτελικός θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, όπου οι δύο ομάδες της πόλης δίνουν την πρώτη «μάχη» με φόντο τη συμμετοχή σ’ έναν ακόμη τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Παντελώς αμφίρροπο το «ζευγάρι», εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν προβλέψεις, καθότι οι ροχιμπλάνκος έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και ικανοί να κάνουν τη ζημιά σε οποιοδήποτε γήπεδο. Έρχονται απ’ το εμφατικό εκτός έδρας 0-5 επί της Λας Πάλμας για την 35η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, παλεύουν για την κατάληψη της τρίτης θέσης (+3 απ’ τη Σεβίλλη). Στον αντίποδα, η Ρεάλ έκανε το χρέος της με μεγάλη δυσκολία κόντρα στη Βαλένθια (2-1 στο 86’), κρατά την τύχη στα χέρια της για τον τίτλο, αφού έχει παιχνίδι λιγότερο απ’ την Μπαρτσελόνα. Οι «μερένχες» δείχνουν να «αγκομαχούν» τις τελευταίες εβδομάδες, δέχονται γκολ με τρομακτική συνέπεια, ενώ η Ατλέτικο μοιάζει πιο φορμαρισμένη από ποτέ, παραμένοντας αήττητη εκτός έδρας από τις αρχές του Δεκέμβρη. Θα πάμε με το G/G.

Άσσος για Μπόντο

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ – Σταρτ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.91. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Νορβηγίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Αμφότερες μετρούν 10 πόντους και βρίσκονται στην πεντάδα της κατάταξης, όποια εκ των δύο κερδίσει σήμερα θα περάσει στην κορυφή. Η Μπόντο έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις με επιμέρους σκορ 13-0 (!), πήρε δύο σερί ματς για το πρωτάθλημα, με τελευταίο το 0-1 εκτός έδρας επί της Φρέντρικσταντ. Απ’ την άλλη, η Σταρτ έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, πήρε τρία διαδοχικά «τρίποντα», με τελευταίο αυτό κόντρα στην Τρομσντάλεν (1-2 εκτός). Ποντάρουμε στην έδρα και πάμε με τον άσσο.

«Παιχνίδι» με τον Πρίντεζη

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές, όπου επιλέγουμε το -1.5 του Πρίντεζη εναντίον Ντάνστον σε απόδοση 1.95. Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδα, κέρδισε σχετικά εύκολα την Εφές 62-74 και επέστρεψε τη σειρά στο ΣΕΦ, όπου φιλοδοξεί να πάρει τρίτη νίκη και παράλληλα το εισιτήριο για το Final Four. Προκύπτει επιλογή απ’ το παιχνίδι και έχει να κάνει με το match up του Πρίντεζη κόντρα στον Ντάνστον. Σχεδόν 26 λεπτά παίζει ανά αγώνα ο Πρίντεζης, σχεδόν 30 λεπτά παίζει ο Ντάνστον, στο μέσο όρο είναι οριακά πιο ψηλά ο Πρίντεζης με 12.5 έναντι των 11.8 πόντων του Ντάνστον και συνολικά στη σεζόν η διαφορά μεταξύ τους αυξάνεται στα νούμερα 12.9 για τον Πρίντεζη και 10.9 για τον Ντάνστον. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει ξεπεράσει σε πόντους τον Αμερικάνο σε πέντε από τα φετινά ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ, θεωρούμε ότι το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Καλή επιλογή ο Πρίντεζης -1.5 στο head-2-head με τον Ντάνστον σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Όλη η επικαιρότητα