Προγνωστικά

Στοίχημα: Συντηρητικά και με το combo της Ντόρτμουντ!

Ακούστε το άρθρο

Μπαίνουμε σε ρυθμό σιγά – σιγά και το κουπόνι της Παρασκευής θυμίζει… φθινοπωρινό. Πολλές οι επιλογές μας, με τα πρωταθλήματα της Ευρώπης να ξεκινάνε και να μας προσφέρουν δυνατές επιλογές. Εμείς θα πάμε με ένα συντηρητικό ποντάρισμα στην Πρέμιερ Λιγκ και ένα συνδυαστικό στη Μπουντεσλίγκα.

Άστον Βίλα – Έβερτον

Πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα κόντρα στην Μπόρνμουθ η Άστον Βίλα με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 2-1. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους «βίλατζερς» που παραμένουν χωρίς βαθμό και σε περίπτωση που ούτε απόψε τα καταφέρουν, ο Ντιν Σμίθ θα γίνει ο τρίτος τεχνικός μέσα στο 2019 που έχει τέτοια επίδοση. Στον αντίποδα, η Έβερτον έκανε σεφτέ στο ματς με τη Γουότφορντ. Επικράτησε με σκορ 1-0 αν και δεν έβγαλε μάτια. Ο Μάρκο Σίλβα πάντως επισημαίνει πως στόχος του είναι τα «ζαχαρωτά» να παίζουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Πιο έμπειρη ομάδα οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη Βίλα που ψάχνει να βρει τα πατήματα της. Με μια συντηρητική προσέγγιση τα «2-3 γκολ» έχουν αρκετές πιθανότητες.

Κολωνία – Ντόρτμουντ

Η επιστροφή της Κολωνίας στη Μπουντεσλίγκα συνδυάστηκε με την ήττα με σκορ 2-1 από τη Βόλφσμπουργκ. Ως ένα βαθμό δικαιολογείται η απώλεια για τους «τράγους» που είχαν έξι νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα και νέο προπονητή στον πάγκο τους. Προβληματίζει πάντως το γεγονός πως έχει δεχθεί πέντε γκολ στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ έκανε το χρέρος της και ήταν καταιγιστική κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Αν και βρέθηκε να χάνει, έδειξε χαρακτήρα και το γύρισε εμφατικά, επικρατώντας με σκορ 5-1. Έχουν καλή παράδοση στην Κολωνία οι Βεστφαλοί. Δεδομένο πως ρολάρουν, θα συνδυάσουμε το διπλό με το over 2.5.

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος θα τα βρείτε στο Foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα