Προγνωστικά

Στοίχημα: Θα πάρω το 2.04

Ακούστε το άρθρο

Έγραφα χθες ότι η Ντινάμο Ζάγκρεμπ μπορεί να καλύψει και μόνη της το ασιατικό Over στον αγώνα με την Σαμπουρτάλο. Το γεγονός ότι πέτυχε τρία γκολ από το 76ολεπτό και μετά επιβεβαίωσε το σκεπτικό μου αλλά ήθελα ένα ακόμα νωρίτερα για το κέρδος. Πήραμε έστω το ποντάρισμα πίσω…

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Επίσης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρόζενμποργκ φιλοξενεί απόψε την ΜπάτεΜπόρισοβ. Ο σύλλογος της Λευκορωσίας επικράτησε 2-1 στο πρώτο παιχνίδι αν και οι Νορβηγοί ήταν ανώτεροι και σίγουρα άξιζαν τουλάχιστον την ισοπαλία. Στο Τρόντχαϊμ περιμένουμε την πρωταθλήτρια Νορβηγίας να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει ψηλά από τα πρώτα λεπτά. Είναι ομάδα με ευχέρεια στο σκοράρισμα και θα επιδιώξει τουλάχιστον δύο γκολ αφού ταυτόχρονα έχει αμυντικές αδυναμίες. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους διαθέτουν εμπειρία και αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση. Εξάλλου και στον προηγούμενο γύρο επικράτησαν 2-1 εκτός έδρας της ΠιάστΓκλίβιτσε.

Η ΜπάτεΜπόρισοβ τρέχει μεγάλο αήττητο σερί σε Λευκορωσία και Ευρώπη και παράλληλα μετρά πέντε σερί GG. Δεν θα παίξε για το 0-0 στο Λέκερνταλ, δεν είναι τέτοια ομάδα. Πιθανότατα θα δούμε γρήγορο γκολ και αγώνα με ρυθμό και αρκετές φάσεις. Σε καλή απόδοση Over 2.5 και GG, θα πάρω το δεύτερο.

Για εγγυημένο κέρδος, μπες στο bet-hoven.net

Όλη η επικαιρότητα