Πολιτική

Στην Αχαΐα υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου;

Ακούστε το άρθρο

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κόλπους της Κοινοβουλευτικής Οµάδας της ∆ηµοκρατικής Συµπαράταξης η ολική επαναφορά των στελεχών που ακολούθησαν τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΚΙ∆ΗΣΟ. Κι αυτό γιατί κάποιοι από τους υπάρχοντες βουλευτές βλέπουν να αποκτούν εκ νέου εσωκοµµατικούς ανταγωνιστές για την είσοδό τους στη Βουλή και µετά τις επόµενες εθνικές εκλογές.

Στο πλαίσιο αυτό, η Φώφη Γεννηµατά έχει δεχθεί ουκ ολίγες προτροπές προκειµένου να αναλάβει δράση και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ακόµη και µε µετακινήσεις στελεχών σε άλλες εκλογικές περιφέρειες από αυτές όπου πολιτεύονται παραδοσιακά.

Ενδεικτικό του προβλήµατος είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αναµένεται να πολιτευθεί εκ νέου στη γενέτειρα της οικογένειάς του, την Αχαΐα, όπως ο ίδιος εξάλλου προανήγγειλε µέσα από τη συχνότητα των Παραπολιτικών 90,1 FM. Μάλιστα, ως πρώην πρωθυπουργός δεν χρειάζεται σταυρό, οπότε είναι σχεδόν βέβαιη η επιστροφή του στο Κοινοβούλιο.

Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει προβληµατισµό στον σηµερινό βουλευτή Αχαΐας της ∆ηµοκρατικής Συµπαράταξης και στενό συνεργάτη της κυρίας Γεννηµατά, Θόδωρο Παπαθεοδώρου, ο οποίος, αν πραγµατοποιηθεί το εν λόγω σενάριο, τότε θα πρέπει να αναζητήσει την τύχη του σε άλλη εκλογική περιφέρεια.

Πηγή: parapolitika.gr

Όλη η επικαιρότητα