Υγεία

Στην Αθήνα το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων το 2023

Περισσότερους από 3.500 επιστήμονες από όλο τον κόσμο θα φιλοξενήσει η Αθήνα το 2023 για το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων, ένα γεγονός τεράστιας σημασίας για την ιατρική κοινότητα

Ένα σημαντικότατο ιατρικό συνέδριο, το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων, στο οποίο θα συμμετάσχουν 3.500 επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο, επιλέχθηκε να φιλοξενήσει η Αθήνα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, η πραγματοποίηση του συνεδρίου, το Σεπτέμβριο του 2023, είναι αποτέλεσμα της επιτυχούς διεκδίκησης του από την Ελληνική Εταιρεία Μεταμοσχεύσεων και από το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του δήμου.

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό επιστημονικό συνέδριο η φιλοξενία του οποίου στην Αθήνα, πέρα από την τεράστια σημασία για την ιατρική κοινότητα, θα συμβάλει στην τόνωση της οικονομίας της πόλης. Η ενίσχυση του συνεδριακού τουρισμού είναι κεντρικός στόχος του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την οικονομική ανάπτυξη της πρωτεύουσας» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Η Αθήνα, αναφέρει η ανακοίνωση, βρίσκεται στην 24η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του συνεδριακού τουρισμού και στην 16η θέση της ευρωπαϊκής.

ygeiamou.gr

Όλη η επικαιρότητα