Στην Εθνική Ενόπλων ο Γιώργος Στρίγγας!

Ένας Πυργιώτης στους 7ους
παγκόσμιους στρατιωτικούς αγώνες…

 

Ένας Πυργιώτης δοκιμάσθηκε και κατάφερε να επιλεχθεί στην Εθνική Ενόπλων στο ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Στρίγγα ο οποίος ήδη έχει αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή για την πόλη Wuhan της Κίνας ενόψει των 7ων Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα και θαδιαρκέσουν έως και τις 31 Οκτωβρίου.

Μια σπουδαία διάκριση για τον δυναμικό και ταλαντούχο Πυργιώτη μεσοεπιθετικό που αποτελεί έναν από τους βασικότερους πρωταγωνιστές στο φετινό πρωτάθλημα με  την φανέλα του Κερατσινίου έχοντας περάσει στο παρελθόν τόσο από τον ιστορικό Ηλυσιακό και όσο και από τον Φωστήρα και τώρα πήρε μετά από σκληρή δοκιμασία και προετοιμασία το εισιτήριο της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Ενόπλων που διεξάγεται στην Κίνα.

Εκτός από ικανός ποδοσφαιριστής μάλιστα, ο Γιώργος ξεχωρίζει και για το ήθος του μέσα και έξω από τα γήπεδα αποτελώντας κόσμημα για κάθε προπονητή.

Μαζί του ο επίσης Πυργιώτης Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος αλλά  παίκτες Α’ και Β’ Εθνικής που αποτελούν την αποστολή της Ελλάδας, θα δώσουν την δική τους μάχη για να πρωταγωνιστήσουν στη τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλου.

Η «Πατρίς σπορ» του εύχεται καλή επιτυχία και το εθνόσημο να σηκωθεί ψηλά!