Αθλητισμός

Στην Εθνική Νεανίδων η Σπυριδούλα Ζαφειροπούλου

zafeiropoyloy_2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη επιτυχία για το ηλειακό ποδόσφαιρο και την γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού, είναι η κλήση της Σπυριδούλας Ζαφειροπούλου στην Εθνική ομάδα Νεανίδων.

Η Σπυριδούλα Ζαφειροπούλου, θα πρέπει να βρίσκεται στις 27 Ιανουαρίου και ώρα 07.15 μπροστά από το ξενοδοχείο SOFITEL (είναι στον Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος) για να μετάσχει στις προπονήσεις  της Εθνικής Νεανίδων που θα διεξαχθούν στην Λάρισα από 27 έως 29 Ιανουαρίου.

Η κλήση της νεαρής αθλήτριας του Πανηλειακού ήρθε μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις της με την ηλειακή ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και φυσικά όλο το μέλλον είναι δικό της, αρκεί να συνεχίσει την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, αφού πρόκειται για αθλήτρια με μεγάλο ταλέντο.

Να τονιστεί ότι Σπυριδούλα Ζαφειρόπουλου είχε κληθεί και πάλι από την Εθνική, και συγκεκριμένα στις προεπιλογές πέρυσι τον Δεκέμβριο, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που θα είναι στην κύρια ομάδα της Εθνικής.

Η Σπυριδούλα Ζαφειρόπουλου ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από ηλικία 8 ετών την περίοδο 2007-08, πρώτα από τον Αίολο και στον Πανηλειακό πήγε το 2013, όπου και αγωνίζεται έως τώρα με μεγάλη επιτυχία.

Η «Πατρίς Σπορ» μίλησε με τη νεαρή αθλήτρια που μας τόνισε για αυτή την κλήση της στην Εθνική Νεανίδων:

«Είμαι σίγουρα χαρούμενη από την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Για κάθε κοπέλα αυτό είναι ένα μεγάλο όνειρο και μια δικαίωση όλων των προσπαθειών της. Έτσι και για μένα είναι μεγάλη τιμή η κλήση μου στην Εθνική, δικαιώθηκαν οι κόποι μου και σίγουρα μπορώ να φτάσω ακόμη πιο ψηλά, να καταφέρω ακόμη περισσότερα».

Τώρα όσον αφορά το μέλλον της η Σπυριδούλα Ζαφειροπούλου μας τόνισε χαρακτηριστικά:

«Πλέον σκέπτομαι επαγγελματικά το ποδόσφαιρο και θέλω κάποια μέρα να πάω σε ένα μεγάλο σύλλογο στο εξωτερικό. Εκεί είναι καλύτερες οι συνθήκες για τις κοπέλες, αφού στην Ελλάδα το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν έχει αναπτυχθεί όσο θα έπρεπε από κάποια στερεότυπα. Έτσι πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι το εξωτερικό, όπου με σκληρή δουλειά μπορείς να διακριθείς».

Τέλος σε ερώτηση μας για τον Πανηλειακό, η Σπυριδούλα Ζαφειροπούλου μας τόνισε ότι όλα στην ομάδα είναι πολύ καλά και ότι δεν έχει επηρεαστεί από τα όσα έχουν συμβεί στην ανδρική ομάδα.

*** Να αναφέρουμε εδώ ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού, φαίνεται και από την κλήση μιας ακόμη αθλήτριας, της Παπαστασινού Χρυσούλας στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων. Και φυσικά από την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα