ΕΠΣ Ηλείας

Στην Εθνική U17 ο Γιάννης Φερεκίδης!

Μια πολύ σημαντική διάκριση για τον ποδοσφαιριστή του Ενιπέα Λαντζοίου Γιάννη Φερεκίδη, αποτελεί η κλήση του στην Εθνική Ελλάδας Κ 17, προκειμένου να ακολουθήσει τις προπονήσεις, θέτοντας υποψηφιότητα να είναι ένας από τους εκλεκτούς του Νίκου Κεχαγιά για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Φερεκίδης , κάνει εξαιρετικό Πρωτάθλημα φέτος στην Α1 τοπική κατηγορία της ΕΠΣΗ, έχοντας ξεκινήσει σε πολλά παιχνίδια της ομάδας του, βασικός. Ο Γιάννης Φερεκίδης(γιός του παλαίμαχου παίκτη του Πανηλειακού και πολλών άλλων ομάδων, Τάσου Φερεκίδη), αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα  στο Ηλειακό ποδόσφαιρο. Έχοντας ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στα μικρά τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του πατέρα του, Τάσου Φερεκίδη στον Πύργο, και εν

στον Ενιπέα Λαντζοίου, υπό τις οδηγίες του Νίκου Γκρίλλα.

Ο Φερεκίδης είναι ένας παίκτης ο οποίος αγωνίζεται κεντρικός χαφ και μέχρι τώρα έχει εντυπωσιάσει για την άψογη τεχνική του κατάρτιση.

Συγχαρητήρια από Ενιπέα Λαντζοΐου

«Ο Ενιπέας Λαντζοίου, συγχαίρει τον Γιάννη Φερεκίδη, και  του εύχεται να φτάσει στις πιο ψηλές κατηγορίες και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία!

Όλη η επικαιρότητα