Αθλητισμός

Στην γενέτειρα του ολυμπισμού επιστρέφει το body building

Ακούστε το άρθρο

Σήμερα στην Hλεία και συγκριμένα στον Πύργο, στο χώρο του συνεδριακού κέντρου της περιφερικής ενότητας (πρώην Νομαρχία) και ώρα 18.00, θα διεξαχθεί εκδήλωση BODY BUILDING με την ονομασία WABBA WORLD HELLAS ΚΥΠΕΛΛΟ 2017.  Στην εκδήλωση θα βρεθούν αθλητές της σωματικής διάπλασης από όλη την Ελλάδα. Οι διαγωνιζόμενοι θα ανέβουν στην σκηνή ανά κατηγορία. Εκεί θα λαμβάνουν εντολές από τους κριτές οι όποιοι με συγκεκριμένο πρωτόκολλο καθορίζουν τον νικητή.

Για να γίνει αυτό οι διαγωνιζόμενοι κρίνονται μέσα από τις λεγόμενες «κόντρες» (comparison)και το ατομικό πoζάρισμα με συνοδεία μουσικής υπόκρισης της επιλογής τους και εμπνευσμένο από τα αρχαία Ελληνικά πρότυπα γλυπτικής τέχνης επιδεικνύοντας επί σκηνής Ηράκλεια κατασκευή.

Οι κριτές βαθμολογούν την σωστή εμφάνιση ,διάθεση κ σκηνική παρουσία με κύριο ρολό να παίζει η μυικότητα , η ποιότητα δέρματος και το σωστό posing . Από τις διαφορές κατηγορίες όπως για παράδειγμα Junior και Fitness καταλήγουμε στην μεσαία και υψηλή κατηγορία όπου θα δουν οι θεατές εντυπωσιακή σωματική διάπλαση και διαγωνισμένο τον έμπειρο με διακρίσεις Χρηστό Παπαδόπουλο από τον Πύργο.

Στην δυσκολότερη και ποιο επίπονη κατηγορία υψηλή, ο Παπαδόπουλος θα διαγωνιστεί ώστε να μένει το Κύπελλο της WABBA WORLD HELLAS στην Ηλεία.

Η Ηλεία για άλλη μια φορά μετά από δεκαετίες θα υποδεχτεί το Bodybuilding. Ένα άθλημα με πλούσιο παρελθόν από πλευράς αθλητών και πολυάριθμους υποστηρικτές στο νομό. Αναμένετε μεγάλος αριθμός διαγωνιζομένων αλλά και θεατών σε μια βράδια μοναδική για την πόλη του Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα