Ηλεία

Στην Ηλεία ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ – Επισκέφτηκε ΜΟΘΕ & Παρεμβάσεις

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που έχει ξεκινήσει σε Μονάδες, Κέντρα και διάφορες άλλες δομές.

Την Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ), που λειτουργεί στο χώρο του Νοσοκομείου Πύργου και το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις», επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Αθανάσιος Θεοχάρης.

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, στο πλαίσιο των επισκέψεων που έχει ξεκινήσει σε Μονάδες, Κέντρα και διάφορες άλλες δομές, βρέθηκε αρχικά στην ΜΟΘΕ Πύργου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον υπεύθυνο της Μονάδας ψυχίατρο κ. Ηλιόπουλο και  τα στελέχη της.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε ο τρόπος λειτουργίας και οι ανάγκες της Μονάδας, καθώς και ο αριθμός των αιτήσεων για θεραπεία, που έλαβε η Μονάδα το τελευταίο διάστημα και που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα.

Ακολούθησε η επίσκεψη στο Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις»  Ν. Ηλείας στην Αμαλιάδα,  όπου η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από θέματα πρόληψης των εξαρτήσεων.

Στη συνάντηση συμμετείχε η ομάδα εργαζομένων και μέλη του Δ.Σ. και τέθηκαν ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της πρόληψης από τις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Ο κ. Θεοχάρης επεσήμανε ότι έχει και θα συνεχίσει να έχει επαφή με τις δομές πρόληψης και απεξάρτησης, ώστε να αντιμετωπίζονται τυχόν προβλήματα, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων.

Όλη η επικαιρότητα