Ηλεία

Στην Ηλεία η Μαρέβα

Ακούστε το άρθρο

Την Ηλεία θα επισκεφθεί την προσεχή Τετάρτη 17 Απριλίου η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου θα δώσει το παρόν στην ημερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Πολιτισμού της Ηλείας, στις 7:00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Θέμα αυτής θα είναι «Η συμβολή της γυναικείας επιχειρηματικότητας στον πολιτισμό και τον αθλητισμό».

Χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να πραγματοποιήσει η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ως συνιδρύτρια της  εταιρίας Zeus & Dione, ενώ την εκδήλωση αναμένεται να ανοίξει με την ομιλία της η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Πολιτισμού της Ηλείας, Ιωάννα Λουρίδα.

Κεντρικές ομιλήτριες της εκδήλωσης θα είναι η τ. Διευθύντρια του Κέντρου Λαογραφίας Ακαδημίας Αθηνών Κατερίνα Καμηλάκη, η Πρόεδρος της «Συμπολιτείας Ολυμπίας» Σοφία Χίντζιου – Κοντογιάννη και η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Ιδιοκτήτρια Διατροφολογικού Κέντρου FiTLAB, Ελένη Πετρουλάκη. Ειδικότερα, η κα Καμηλάκη θα αναφερθεί στην «Διαχρονική συμβολή του πολιτισμού και της λαογραφίας στην επιχειρηματικότητα», η κα Χίντζιου – Κοντογιάννη θα μιλήσει για τις «Ολυμπιακές Αξίες και τη συμβολή τους στην τουριστική ανάπτυξη», ενώ τέλος η κα Πετρουλάκη θα αναπτύξει την ομιλία της με θέμα «Γυναικεία επιχειρηματικότητα και αθλητισμός».

Όλη η επικαιρότητα