Ηλεία Πολιτική

Στην Ηλεία σήμερα ο Σ. Φάμελλος

Ακούστε το άρθρο

Στην Ηλεία βρίσκεται σήμερα ο Σωκράτης Φάμελλος. Ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας έλαβε μέρος στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦοΔΣΑ Ηλείας, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των Δημάρχων του νομού και με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων και την υλοποίηση των προβλεπόμενων στον περιφερειακό σχεδιασμό υποδομών. Ειδικό θέμα της συνεδρίασης αποτέλεσε η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηλείας, στην Τριανταφυλλιά.

Της συνεδρίασης προηγήθηκε επίσκεψη του κ. Φάμελλου στο χώρο διαχείρισης αποβλήτων στην Τριανταφυλλιά άλλα και στα Κονιδέικα.

Κινητικότητα για το Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Πάτρα…

Πέρα από την επίσκεψη Φάμελλου στην Ηλεία, είναι πολύ πιθανό τα επόμενα 24ώρα να επισκεφθεί τον νομό και κάποιο άλλο μέλος-υπουργός της Κυβέρνησης. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας βρέθηκαν την Τετάρτη στην Πάτρα συμμετέχοντας σε συσκέψεις που αφορούσαν οργανωτικά θέματα του 9ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 5 και 6 Φεβρουαρίου, με την συμμετοχή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και πληθώρας Κυβερνητικών στελεχών.

Οι πιθανότητες να επισκεφθεί την Ηλεία ο Πρωθυπουργός είναι… ελάχιστες! Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τις πιθανότητες να επισκεφθεί το νομό μας κάποιο υπουργικό στέλεχος της Κυβέρνησης, κάτι που ως αργά χθες το βράδυ δεν είχε επιβεβαιωθεί…

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στα ονόματα που ενδέχεται να έρθουν στην Ηλεία βρίσκονται αυτά των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης Ευαγ. Αποστόλου, η υφυπ. Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ο αναπλ. υπουργός Υγείας Παύλος Πολλάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών  Χρ. Σπίρτζης και ο αναπλ. υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης.

Όλη η επικαιρότητα