Lifestyle

Στην Κυλλήνη Σκορδά – Λιάγκας τον Ιούνιο – Κρίσιμος μήνας για το τηλεοπτικό μέλλον τους…

skorda_liagas.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA. Αρκετά δημοσιεύματα θέλουν το «Πρωινό mou» την επόμενη σεζόν να γίνεται «Μεσημεριανό mou», ενώ ορισμένα από αυτά θέλουν το Λιάγκα και τη Σκορδά να χωρίζουν επαγγελματικά τα… τσανάκια τους με την παρουσιάστρια να συνεχίζει την εκπομπή μόνη της, ενώ ο Γιώργος να παρουσιάσει δική του εκπομπή στο prime time με ένα late night show.

Ακόμα περισσότερο… λάδι σε αυτές τις φήμες, έριξε ο ίδιος ο Λιάγκας όταν πριν από μερικές μέρες είπε στον αέρα της εκπομπής πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που κάνει πρωινό. Ο λόγος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, ήταν για να… πικάρει τη συμπαρουσιάστριά του, που εκείνη τη μέρα, λίγη ώρα πριν την εκπομπή, είχαν μία έντονη διαφωνία και, γνωστός για το… αχαλίνωτο του λόγου του, ο Γιώργος έκανε αυτή τη δήλωση στον αέρα με αποτέλεσμα να φουντώσουν ακόμα περισσότερο οι φήμες περί αποχώρησής τους από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Ποια είναι όμως, η αλήθεια και ποια τα σχέδια του σταθμού του MEGA για την πετυχημένη σε τηλεθεάσεις εκπομπή;

Πριν από αρκετό καιρό, είχε αναφερθεί ότι το «Πρωινό mou» θα κατεβάσει ρολά για τη φετινή σεζόν την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Αρχικά τα στελέχη του σταθμού είχαν σκοπό να σταματήσουν την εκπομπή την Παρασκευή 7 Ιουνίου, αλλά ο Γιώργος με τη Φαίη ζήτησαν μία βδομάδα παράταση, όπως κι έγινε. Την τελευταία μάλιστα βδομάδα μετάδοσής της η εκπομπή θα βγει από την Κυλλήνη, ακολουθώντας την… παράδοση χρόνων, που θέλει τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές λίγο πριν τη λήξη τους να βγαίνουν εκτός πλατό.

Αμέσως μετά τη λήξη των εκπομπών, θα ξεκινήσει κύκλος συναντήσεων και συνεννοήσεων του Λιάγκα και της Σκορδά με τα στελέχη του σταθμού για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, καθώς τίποτα ακόμα δεν έχει συζητηθεί. Μέσα στα μέσα Ιουνίου λοιπόν, οι δύο πλευρές θα ρίξουν στο τραπέζι τις προτάσεις τους με σκοπό να βρεθεί η καλύτερη λύση. Το σίγουρο είναι ότι τόσο το κανάλι όσο και οι παρουσιαστές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Από τη μία πλευρά ο σταθμός μελετά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και της μετακόμισης της εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ από την άλλη, η Φαίη θέλει να συνεχίσει την εκπομπή, ενώ ο Γιώργος θέλει να κάνει και τη βραδινή. Και κάπου εκεί αναμένεται να βρεθεί η… χρυσή τομή συνεργασίας, καθώς και οι δύο πλευρές, θέλουν τη συνέχειά της. Αυτό όμως, που θα πέσει πρώτο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο και είναι αλήθεια πως οι δύο παρουσιαστές έχουν ρίξει πολύ νερό στο κρασί τους, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα τους ζητηθεί ακόμα περισσότερο… νέρωμα σε αυτό!

Πηγή: www.newsit.gr

 

Όλη η επικαιρότητα