Ηλεία

Στην Πανηλειακή συγκέντρωση για αυτοκινητόδρομο ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΕΞΕΔΩΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑ

Τη συμμετοχή στην Πανηλειακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 26 Φεβρουαρίου για την κατασκευή της Ολυμπίας Οδού, αποφάσισε χθες το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, ζητώντας την άμεση υλοποίηση του έργου.

Μετά τη συνεδρίαση, εκδόθηκε ψήφισμα, το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας συνήλθε σε συνεδρίαση σήμερα 21 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00 π.μ., στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας και αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την έντονη ανησυχία του για την εκτέλεση του έργου της κατασκευής της Εθνικής οδού Πατρών- Ολυμπίας.
Οι συνεχείς και επί σειρά ετών αναβολές της οριστικής δρομολόγησης του έργου τούτου δημιουργούν σοβαρές επιφυλάξεις για την πραγματική υλοποίησή του. Ως επιστημονικός Σύλλογος που προσβλέπει στην πραγματική αναβάθμιση του τόπου μας θεωρεί καθήκον του να εκφράσει την αγωνία του για την τύχη του συγκεκριμένου έργου.
Δηλώνει με την παρούσα την αταλάντευτη στάση του στην άμεση υλοποίηση ενός έργου που θυμίζει «το γεφύρι της Άρτας» και στηρίζει οποιαδήποτε προσπάθεια για την κατά το συντομότερο δυνατό έναρξη των εργασιών κατασκευής του και αποφασίζει τη συμμετοχή με αντιπροσωπεία στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την 26η Φεβρουαρίου 2020».

Όλη η επικαιρότητα