Στην πασαρέλα του Ocean Pool Bar

To καθιερωμένο, πλέον, Graduation Fashion Show του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο περιμέναμε!

To ιδιαίτερο fashion event φιλοξενήθηκε στο φανταστικό χώρο του Ocean Pool Bar. Το δυναμικό παρών στο fashion event έδωσαν περισσότεροι από 1200 επισκέπτες, μεταξύ αυτών γονείς και φίλοι των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, καθώς και σπουδαίοι συμμετέχοντες από τον χώρο της μόδας και του μακιγιάζ.

aoriakm2

Δίπλα στο υγρό στοιχείο, με φόντο το φως του φεγγαριού, διαδραματίστηκε το πιο λαμπερό catwalk, όπου αναβίωσαν οι 70’s τάσεις, για να συναντήσουν το exotic look με jungle στοιχεία, υπό τους ήχους της DJ Queen G (Γεωργία Θεοφανίδου), απόφοιτης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, η οποία ήταν και φέτος μαζί μας!

aoriakm3

Με αυτό τον τρόπο, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είπαν «όχι» στο γκρίζο της πόλης και στη μονοτονία, τονώνοντας το πάθος τους για θετική ενέργεια. Γιατί η δυναμική εισβολή του jungle effect στην καθημερινότητά μας συμβολίζει όλα αυτά που έχουμε χάσει και θέλουμε να κερδίσουμε ξανά. Με άλλα λόγια, τον κήπο της δικής μας Εδέμ.

aoriakm4

Το ΑΚΜΗ Graduation Fashion Show παρουσίασε και φέτος η δημοσιογράφος Σοφία Τουντούρη. Ο συνολικός αριθμός των δημιουργιών ξεπέρασε τις 65, ενώ το σύνολο των δημιουργών άγγιξε τους 40.

Κατά τη διάρκεια του event, πέρα από την πασαρέλα, υλοποιήθηκαν και παράλληλες δράσεις όπως live painting, body painting, dance show κ.α.

Συνολικά στο show ενεπλάκησαν πάνω από 140 σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, μετέχοντας στην προετοιμασία των μοντέλων, πλαισιώνοντας τις παράλληλες δράσεις και καλύπτοντας οπτικοακουστικά το show.

aoriakm5

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή ενός ακόμη γνωστού DJ της πόλης μας. Ο DJ Sergio T πήρε θέση πίσω από τα decks και μαζί με τους Evangelia Mylou και Dim Gerrard έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν για περίπου δύο ώρες, σηματοδοτώντας έτσι όχι μόνο τη λήξη του show, αλλά και τη λήξη της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς.

Το ΑΚΜΗ Graduation Fashion Show υπόσχεται να επιστρέψει την επόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, μόδα, ομορφιά, χρώματα και πάθος, καθιστώντας αυτή την συνάντηση ως τον fashion θεσμό της Θεσσαλονίκης.

aoriakm6

Eυχαριστούμε τους σπουδαστές μας, τους καθηγητές μας, τους συνεργάτες μας, τους χορηγούς και χορηγούς επικοινωνίας, που αγκάλιασαν για μία ακόμη χρονιά τη μεγάλη γιορτή μόδας που διοργανώσαμε!

aoriakm7aoriakm8aoriakm9aoriakm10aoriakm001

Photo credits: Greg Stoikos, Δημήτρης Δρακόπουλος, Δημήτρης Λευθέρης, Ηλίας Χρυσάνθου, Κάια Λαμουρέ, Τζαν Κεχαγιά Όγλου

Πληροφορίες

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

www.iek-akmi.edu.gr – www.facebook.com/iekAKMIedu